ÖNLING – BÆREDYGTIGT TØJ MED HOLDNING og omtanke

Hos Önling får du smukt dansk-designet bæredygtigt tøj. Stilen er tidløs, og materialerne er nøje udvalgte og i bedste kvalitet, så du kan bære det i mange år.

Besøg Önling på deres hjemmeside med webshop eller hos deres forhandlere i Centrum og på Vesterbro.

Önling ønsker at tage afstand til den del af modebranchen, hvor mode kommer før miljø, og hvor de nyeste trends og en hurtig produktion bliver vigtigere end bevidstheden om at træffe rigtige og bevidste valg.

Hos Önling ønsker de derfor at tage grønne beslutninger vedrørende deres materialer, emballage og leverandører – altid med fokus på at gøre det, der er bedst for miljøet.

Ejerne af Önling er Katrine Hannibal og Lotte Ronan. Deres vision er at skabe tøj, som du bliver ved med at bruge og ikke glemmer bagerst i skabet. Derfor har de undersøgt ganske nøje, hvad der skal til for at skabe et nyt stykke yndlingstøj, som du har lyst til at tage på igen og igen.

Adresse: Önling forhandles på deres webshop og i diverse butikker. I København kan du finde dem hos Superlove på Gothersgade 9, 1123 København K og Nørregade 45, 1165 København K og i Butik 22:22 på Istedgade 17, 1650 København V.                           

Kontakt og åbningstider: www.oenling.com

önling bæredygtigt tøj

Önling har flatterende snit, lækre materialer og smukke farver, som ikke går af mode i morgen. ”Jeg gør mit yderste for, at hvert eneste stykke Önlingstøj er unikt, enkelt og tidsløst. Jeg fremhæver det smukke i tekstilerne og i hende, der skal bære det enkelte stykke tøj”, fortæller designer bag Önling, Katrine Hannibal.

 

Önling bæredygtigt tøj

Hos Önling tror de på, at bevidste materialevalg og høje krav til produktionen gør en forskel for vores klode. Derfor benytter Önling lækre og holdbare materialer, som du har lyst til at tage på igen og igen.

 

bæredygtigt tøj

Önling sværger til den ypperste kvalitet og den mest hensynsfulde produktion. Visionen er at skabe bæredygtige kollektioner, som hylder kvindekroppens ynde.

 

bæredygtigt garn

Önling forhandler også garn, som er bæredygtigt produceret og af den lækreste kvalitet.

Du finder forhandlere af Önling her: