Northwood -stilfuld fashion og økologisk skønhed

‘Køb lidt, men godt, og brug det i mange år’. Sådan lyder opfordringen fra nyåbnede NORTHWOOD, der vil gøre det nemt at shoppe bæredygtig mode. En fair behandling af mennesker og natur er derfor blandt kriterierne, når der udvælges brands og produkter til webshoppens virtuelle hylder.

Besøg NORTHWOOD online på deres hjemmeside med webshop eller på Facebook og Instagram.

Efterspørgslen på mere miljøvenlige forbrugsalternativer er stigende, og hos NORTHWOOD kan du finde et spændende sortiment af mode- og skønhedsverdens mest bæredygtige brands. Alle produkter på webshoppen er nøje udvalgt, så du kan handle tøj, accessories og økologisk hudpleje med vished om en ordentlig produktion i miljøvenlige materialer. Målet er at ‘bekæmpe elendigheden i vores shopping kultur’, ved at gøre bæredygtige muligheder tilgængelige for forbrugerne.

NORTHWOOD er grundlagt af Julie Nordskov, der ønsker at bruge sin virksomhed til at sætte fokus på de muligheder, vi som forbrugere har for at handle anderledes her i klimakampen. Det bliver aldrig 100% bæredygtigt at købe mere tøj, men vi kan vælge alternativer, som bidrager til at gøre vores verden en lille smule bedre. NORTHWOOD læner sig op ad certificeringer, og  på webshoppen finder du produkter, der enten er lavet af miljøvenlige, naturlige eller genanvendte materialer, som er designet til at holde længe og er produceret under sikre og ordentlige arbejdsforhold. Hudplejeprodukterne er naturlige og så økologiske som muligt, og selvfølgelig helt uden skadelig kemi.

Læs mere om de mange lækre grønne produkter på NORTHWOOD’s hjemmeside, og bliv inspireret til en fremtidig bæredygtig garderobe.

Kontakt: www.north-wood.dk

NORTHWOOD har samlet mange lækre modebrands, og sortimentet tæller både kjoler, bukser, nederdele og basisvarer. Blandt mærkerne finder du Laøhlé, Elsk og Grobund.

 

“Vi kan ikke umiddelbart købe os til mere bæredygtighed. Men vi kan, når vi køber, sørge for at handle med Brands, der tager vores klode seriøst og behandler den ordentligt.”

 

NORTHWOOD implementerer bæredygtige initativer i hele forretningen, og forsendelsesprocessen har derfor også været en tur under loopen. Eksempelvis sendes der ikke pakker ud af landet for at minimere transportfragten, og al emballage genvanvendes i forsendelser.