NORMAS – BÆREDYGTIG FASHION, SKØN INTERIØR OG VELDUFTENDE KAFFE I DELIEN

Der kredses om dit besøg hos stilfulde Normas, der tilbyder kaffe og kage i butikkens deli, mens du shopper farverige brands af den bæredygtige slags.

Besøg Normas på Vesterbro eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Med sin placering på hjørnet af Saxogade og livlige Litauens Plads, er Normas et oplagt sted at lægge vejen forbi, når du skal finde et nyt yndlings-outfit, gøre et fund til boligen eller købe gaver, der er ansvarligt produceret. I den hyggelige og socialøkonomiske livsstilsbutik er der nemlig masser af spændende brands og produkter indenfor mode, interiør og boligartikler, der tager højde for mennesker og miljø.

Normas er en del af Settlementet på Vesterbro, der hjælper udsatte borgere på forskellig vis og skaber sammenhold mellem områdets beboere. Saxogade er Settlementets sociale handelsgade, og gadens butikker har fællesrettet deres fokus på økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed. Du kan derfor kombinere dit besøg hos Normas med en kop kaffe i solen og en rundtur hos de andre spændende butikker i gaden, og mærke det stærke fællesskab og engagement, der eksisterer i den sprudlende gade.

Adresse: Saxogade 85, 1662 København V
Kontakt: www.facebook.com/normaskbh

I den lyse butik kan du både købe tøj, accessories, smykker, boligartikler og plejeprodukter. Alle produkter udvælges med forskellige bæredygtige kriterier in mente, så du som forbruger nemt kan træffe bæredygtige valg under dit besøg.

 

I løbet af året inviterer Normas til sjove events – både i butikken og sammen med de andre virksomheder i Saxogade. Hold øje med Normas Facebook-side for kommende begivenheder.

 

Normas forhandler både nye tøjkollektioner og demovarer. På Normas Instagram kan du følge med i nye varer, og slå til når det helt rigtige stykke tøj, keramik eller smykke dukker op.

Du finder Normas her: