Nordic Infanta – farvestrålende børnetøj i GOTS-certificerede materialer

Der er tænkt både farver, fantasi og omtanke ind i det glade børnetøj fra Nordic Infanta, der udelukkende syr og designer i bæredygtige materialer.

Besøg Nordic Infanta online på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Der skal være plads til leg og udfoldelse, og kvaliteten skal være i top, når det gælder miljø, sundhed, æstetik og komfort. Hos Nordic Infanta designes der derfor børnetøj i GOTS-certificerede tekstiler, der både er økologiske og allergivenlige. Tøjet er samtidig fyldt med farver, mønstre og skønne motiver, som kun kan skabe glæde og sætte fantasien igang hos børn og barnlige sjæle.

De farvestrålende kollektioner findes på Nordic Infantas webshop, og sortimentet består af blandt andet bukser, kjoler, savlesmække, bluser, heldragter og nattøj til både børn og babyer. Bag det ansvarlige tøjmærke står Lisbeth Jensen, der udvælger de bedste materialer, og selv designer og syr tøjet lokalt i Danmark. Der produceres derfor ikke store mængder af hvert design, men derimod kun det antal, som passer til efterspørgslen. På den måde udnytter Nordic Infanta ressourcerne til det yderste, så tøjet bliver skånsomt mod både børn, miljøet og klimaet.

Kontakt og webshop: www.nordicinfanta.com

Nordic Infanta arbejder på at give børn og kloden den bedst mulige fremtid, og bruger derfor kun økologiske og GOTS-certificerede materialer i kollektionerne.

 

Sæt fut i fantasien med sjove dyr, sprudlende natur og skønne farvesammensætninger. Gå på opdagelse i det store udvalg til babyer og børn på Nordic Infantas webshop, der leverer til hele landet.

 

Børnetøj fra Nordic Infanta er både sjovt, farverigt og behageligt at have på -og helt uden skadelige stoffer og kemi.