Nøddebazaren – økologiske kvalitetsnødder i bionedbrydelig emballage

Hos Nøddebazaren finder du et stort udvalg af  lækre økologiske nødder, kerner og tørfrugter, hvor forskellen virkelig er til at smage! Produkterne er udvalgt med ansvarlig produktion og god smag for øje, og så er nødderne faktisk også en del af den politiske debat.

Besøg Nøddebazaren på deres hjemmeside med webshop eller på deres Instagram og Facebook.

Sundhed, bæredygtighed, generøsitet og retfærdighed er blandt kerneværdierne i Nøddebazaren, der åbnede som webshop i 2013. Bag konceptet står iværksætter og miljøentusiast, Mads Lønnberg, der aktivt kæmper for en sundere madkultur og for mere klimavenlig fødevareregler i Danmark. Nøddebazaren står derfor bag en række politiske projekter og tiltag, som eksempelvis kampagnen “Gør Danmark Sundere – Knæk Afgiften” fra 2009, der havde til hensigt at ændre de danske nøddeafgifter.

Kampen mod afgiften bar frugt, og webshoppen er i dag en regnbue af både søde bær, sprøde nødder og sunde kerner til meget rimelige priser. Alle produkterne er økologiske og kommer fra ansvarlige produktioner, og så planter Nøddebazaren også et træ i Afrika, hver gang du handler i webshoppen. Som de første i verden har Nøddebazaren også lykkedes med at udvikle en 100% bionedbrydelig emballage til deres produkter, og er dermed rigtig godt eksempel på, hvordan virksomheder kan tage ansvar og bidrage til en mere bæredygtig udvikling gennem deres forretning.

Kontakt: www.noddebazaren.dk

Nøddebazaren

Nøddebazaren importerer sine produkter fra producenter rundt omkring i verden, som stifter Mads Lønnberg besøger og har et personligt kendskab til. Du er som forbruger derfor garanteret en god produktion, der tager hensyn til mennesker og natur.

 

Afgiften på nødder halveres i 2018 og afskaffes helt i 2020. Du kan derfor snart købe endnu billigere nødder på webshoppen og give dig i kast med flere spændende retter indeholdende det sunde og smagfulde superfood. På Nøddebazarens hjemmeside finder du lækre inspirerende opskrifter fyldt med nødder, frugt og kerner!

 

Nøddebazaren leverer også nødder og kerner til en lang række caféer og butikker i Danmark, og du kan blandt andet købe produkterne helt uden emballage i LØS Market. Som virksomhed har du også mulighed for at få et engros- og forhandler-login til webshoppen og købe store partier ind af de lækre smagfulde produkter.