NiceCream – 100% plantebaseret og økologisk isbutik

NiceCream er det sunde alternativ til flødeis og sommerens andre fristelser – og på samme tid er det noget af det bedste is, du kan få i København.

Besøg NiceCream på Nørrebro og Vesterbro – eller på deres Facebook.

NiceCream er Københavns første 100% veganske isbutik – og så er al isen endda også 100% økologisk og hjemmelavet. På væggen i butikken står der, at NiceCream er ‘for everything’ – den plantebaserede is er nemlig god og ’nice’ mod dyrene, planeten, naturen og sundheden. Det er rene, naturlige produkter, og du kan spise alt med god samvittighed!

Isene er baseret på kokosmælk, agavesirup og kokosolie. Du kan både få is i bæger, i vaffel, som en sandwich mellem to lækre cookies eller brownies eller som ispind, og de laver både cremede ‘flødeis’ og sodavands-/frugtis. Er du ikke lige til is, kan du også få deres milkshakes eller fruit bowls i deres butik på Enghave Plads. De smager begge helt fantastisk. Deres fruit bowls er fyldt med mange frugter, som komplimenterer hinanden helt perfekt. Det er virkelig som at tage en bid af de sydlige himmelstrøg.

NiceCream er nominerede til AOK’s Byens Bedste Søde Sager 2017 – og det er der virkelig noget om!

Adresse: Elmegade 30, 2200 København N og Enghave Plads 10, 1670 København V.
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/copenhagennicecream

Tænderne løber i vand bare af synet af deres lækre is! Her er en is med granolabar og to af deres varianter – en Brownielicious-kugle med vanilje, brownie og peunutbutter og en Chocoholic-kugle med vanilje, chokoladefudge og rå chokoladeflager. Mmmh!

 

vegansk økologisk is

NiceCream varierer løbende deres ispinde. Her er tre lækre varianter med ananas, lime, kokos toppet med hvid chokolade og ristet kokos og lime – en raw triple chocolate – og en med hindbær og lakrids toppet med hvid chokolade og rawnola.

Deres fruit bowls er virkelig lækre smagsbomber fyldt med energi! Her er deres varianter Acai og Peanutbutter Heaven.

Du finder Nicecream her: