Bæredygtighed er en mangfoldighed af muligheder for at tage store og små skridt i hverdagen. Vi oplever tit, at folk bliver overraskede over, hvor mange ting de selv kan gøre for at leve lidt mere grønt i hverdagen. Derfor kan vi godt lide at inspirere og vise frem. Bæredygtighed skal ses og mærkes – det virker tit bedre end fakta

Hvordan ser København ud i perspektiv til FN’s 17 verdensmål?

I GoGreen bruger vi events og gode historier til at fremme den grønne omstilling. På vores  guidede grønne ture viser vi byens grønne ansigt frem og fortæller om alt det, der har gjort  København og Danmark kendt som en land, der gør en indsats for at mindske klimabelastningen.

GoGreen Wine Battle. Den 3. oktober kan du blive klogere på økologisk og biodynamisk vin. GoGreen Danmark inviterer dine smagsløg til en utraditionel vinsmagning i selskab med fem passionerede GoGreen-vineksperter. Smag, duft, nyd og oplev forskellen på de mange betegnelser, der eksisterer indenfor bæredygtig vinproduktion. Hold øje med vores Facebook for kommende event og tilmelding.

GoGreen Fashion er en tilbagevendende event, hvor vi inviterer bæredygtige brands på catwalken for at vise, hvor lækkert grøn mode er. Showet følges til dørs af talere, der har meget på hjerte og kommer med de gode ideer til, hvordan du skridt for skridt kan få en bæredygtig garderobe. Hold øje med Facebook eller send en email på info@gogreencopenhagen.dk. Så kommer du på mailinglisten.

Vi kasserer ca. 89.000 tons tekstiler om året – af dem ender 24.000 tons i skraldespanden – vel at mærke uden at de fejler noget. Foto fra GoGreen Fashion 16: Frida Gregers

GoGreen Friday, er vores svar på Black Friday. Den 23. november 2018 går vi i samlet flok mod strømmen og det enorme overforbrug, netop denne dag sætter i gang. Vi er ikke imod gode tilbud, men vi ved, at netop den dag bliver der købt enorme mængder af produkter, som ender på bunden af skabet, fordi man blev fristet uden at have behovet. Så, mange ting – bare fordi det er billigt, ikke fordi man har brug for det. Danmark er et af de lande, der forbruger allermest i hele verden. Hvis resten af Jorden havde et forbrug som vores, ville der være brug for fire jordkloder.

Grøn KBH 2017 og Helsingør Messen. Vi har endnu flere grønne, inspirerende events på tapetet.

Hold øje med hjemmesiden for kommende events, eller følg os på Facebook.