Vi hjælper dig med at finde vej til virksomheder, der tager ansvar for mennesker og miljø

GoGreen Danmark drømmer om et samfund, hvor hensynet til mennesker og miljø er en integreret del af virksomheders DNA. Et grønt marked, hvor det er de bæredygtige virksomheder, der vælges først, fordi vi som bevidste forbrugere gerne vil træffe bæredygtige valg i hverdagen.  

Vores ambition er at gøre det nemt at være bæredygtig forbruger. Det betyder blandt andet, at det skal være nemt for dig at overskue, hvilke brands, produkter og virksomheder, du kan handle med, hvis du vil tage ansvar med dine indkøb.

På den måde bygger vi bro mellem virksomhederne og forbrugerne og støtter op om de virksomheder, der tager ansvar for mennesker og miljø. Vores platforme hjælper dig med at finde dem, så du kan træffe grønne valg, når du handler.

De virksomheder, du finder i GoGreen Danmark-netværket lever op til kriterier, som er defineret ud fra målsætninger i Brundtlandrapporten (1987) og FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling (2015). Mindst 70 % af virksomhedernes DNA skal være bæredygtigt enten i forhold til miljø og ressourcer eller mennesker og dyrevelfærd.

Kig dig omkring på vores platforme og bliv inspireret af den mangfoldighed af muligheder, du har som forbruger og de valg, du dermed kan træffe hver dag – uanset hvad du har brug for, og uanset hvem du handler for: Dig selv, din familie, din arbejdsgiver, din arbejdsplads, dine kolleger.  

Lad os sammen ændre vaner og tænke nyt, når vi køber ind og forbruger. Kom med i vores bevægelse, så vi kan kortlægge det bæredygtige Danmark og træffe grønne valg.

Velkommen til vores grønne verden

Amanda og Pia

 

Er du forbruger, kan du finde en samlet liste over vores skønne grønne virksomheder her.

Er du virksomhed, kan du læse mere om vores grønne netværk her.

Er du bare nysgerrig på, hvad vi ellers laver, så læs mere her.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os på info@gogreendanmark.dk eller via nedenstående formular.

Du finder os her: