Her handler du bæredygtigt. Din genvej til virksomheder, der tager ansvar for mennesker og miljø

Velkommen til GoGreen Danmark og en mangfoldighed af virksomheder, der på hver deres måde har indarbejdet bæredygtighed som en del af DNA’et. Du har pengepungen og dermed magten. Vi håber, du bruger den til at ”stemme grønt”, når du handler.

Vi ved, at mange gerne vil tage ansvar for miljø og mennesker og købe ind hos virksomheder, der arbejder seriøst med bæredygtighed. Vi ved også, at netop disse virksomheder kan være svære at finde, fordi de ofte ligger langt væk fra hovedgaderne.

Derfor har vi skabt GoGreen Danmark. Vi vil gøre bæredygtighed nemt og tilgængeligt, så den kan blive en naturlig del af din og vores alle sammens hverdag.

GoGreen Danmark er et netværk, der i fællesskab ønsker at bevare ressourcerne og nedbringe C02, og vi prøver at råbe så højt som muligt!

Alle de virksomheder, der er med i GoGreen Danmark-netværket har fokus på bæredygtighed. De arbejder med råvarer og produkter uden sprøjtemidler og skadelig kemi, med ordentlige forhold for de mennesker, der producerer vores ting, med at reducere klimabelastningen og tage ansvar for vores Jord.

Netværk: GoGreen Danmark netværket består af mere end 200 virksomheder i København, Helsingør, Frederiksberg, Fredensborg. Læs mere om netværket her: Vores netværk 

Oplysning: Vi fortæller om bæredygtighed og vores netværk gennem forskellige kanaler. Her på hjemmesiden kan du læse om hvert enkelt medlem, deres grønne DNA og møde passionen bag virksomhederne. På vores app kan du nemt og hurtigt finde vej til alt det, der er lige omkring dig. Vi skriver blogs, der giver dig indblik i bæredygtighedens snirklede problemstillinger, arrangerer guidede ture og events og udgiver i nogle byer fysiske bykort.

Rådgivning: Vi holder foredrag og hjælper virksomheder med at udvikle bæredygtighedsplaner.

Gennem vores fysiske by-guider finder du vej til byens grønne og socialt ansvarlige virksomheder – cafeer, restauranter, butikker, hoteller, konferencesteder og andre skønne ting. Kortene kan også downloades her på hjemmesiden under menupunktet “Hent bykort”

Vi håber, du vil følge os og være en del af den grønne bevægelse – at du vil bruge den magt, du har, og handle hos de virksomheder, der gør en forskel. Faktisk er der i dag så mange af dem, at du ikke længere behøver at handle konventionelt – men kan skifte til grønt uden at gå på kompromis med hverken smag, kvalitet eller oplevelse. Lad os sammen gå en grønnere fremtid i møde. Et skridt ad gangen.

GoGreens kontorfællesskab - Greencubator

Kig forbi – vi bor sammen med de skønneste grønne ildsjæle: GreenCubator, Nørrebrogade 20, 1 sal. 2200 København N, info@gogreencopenhagen.dk eller ring til os på 40 52 81 81.

Det smukke foto øverst er taget af Josephine Amalie Paysen.

Skriv til os, giv ros, ris og idéer -eller send os et tip om en virksomhed, vi skal møde. Er du interesseret i at blive en del af GoGreen Danmark-fællesskabet med din virksomhed, kan du læse mere om medlemskabet her.

Du finder os her: