Naturlig Smuk – holistisk skønhedsklinik og butik

Hvis du vil bevare din naturlige skønhed, så er Naturlig Smuk stedet for dig. Skønhedsklinikken på Frederiksberg er skabt ud fra et ønske om, at tilbyde holistiske behandlinger til ansigt og krop, og behandlingerne udføres kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter.

Besøg Naturlig Smuk på Frederiksberg, på deres hjemmeside med webshop, eller find dem på Facebook og Instagram.

Hos Naturlig Smuk er der fokus på kroppens indre og ydre skønhed. Klinikken er skabt ud fra et ønske om, at tilbyde holistiske behandlinger til ansigt og krop, og der arbejdes altid ud fra det ‘hele menneske’. Behandlingerne foretages ud fra devisen om, at krop og sind hænger sammen og udføres kun med rene, naturlige og økologiske produkter, med respekt for miljøet, næste generation, behandlerne og dig som klient. Naturlig Smuk benytter- og sælger kun hudplejeprodukter, der hverken indeholder hormonforstyrrende tilsætningsstoffer eller parabener. Du kan få både hud- og kropsplejeprodukter, hår- og solplejeprodukter, samt bryn- og vippe-sera.

Ved at tænke krop og sind som sammenhængende, kan årsagerne til forskellige skavanker, såsom smerter og problemer med huden, ofte findes. Behandleren hjælper dig til gode hudplejerutiner- og produkter, der passer lige præcis til dig, og sørger for, at du er informeret om de sidste tendenser indenfor holistisk, økologisk og bæredygtig hudpleje. Klienten er i centrum, og der bliver sørget for, at du føler dig afslappet, så du bedst muligt kan få ro til at blive forkælet og plejet. Hos Naturlig Smuk bliver der kun booket én aftale ad gangen, hvilket betyder 100% opmærksomhed fra behandler til klient. Du får ro og bliver forkælet, og du befinder dig i enkle og harmoniske omgivelser, der giver dig plads til at være dig. Alle ansigtsbehandlinger afsluttes med et glas økologisk æblemost, så du føler dig hydreret og klar til dagens gøremål. Hos Naturlig Smuk får du en fuldendt oplevelse af velvære med dig i centrum.

Adresse: Frederiksberg Allé 49, 1820 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.naturligsmuk.dk

Hos Naturlig Smuk fokuseres der både på kroppens indre og kroppens ydre skønhed. Hvis ikke man er i balance med begge dele, kan det skabe ubalance i kroppen i form af stress, spændinger, hovedpine, trist og uren hud og mange andre problemer. Naturlig Smuk tilbyder holistiske behandlinger.

Behandlingerne hos Naturlig Smuk udføres kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter. Det er det bedste for klienten, behandlerne, miljøet og næste generation.

Hos Naturlig Smuk bliver der kun booket én aftale af gangen. Det giver 1OO % behandleropmærksomhed, og du vil opleve total forkælelse, ro og eksklusivitet omkring dig. Alt dette er med til at give dig en fuldendt oplevelse af velvære med dig i centrum.

 

Du finder Naturlig Smuk her: