Naturebaby – danmarks største udvalg af bæredygtige produkter til mor og barn

Naturebaby’s webshop er CO2-neutral, og her tror man på en fælles grønnere fremtid med endnu flere bæredygtige og grønne alternativer. Naturebaby tilbyder ikke blot grønne produkter – Naturebaby tilbyder en grønnere livsstil!

Besøg Naturebaby på deres hjemmeside med webshop, eller Facebook og Instagram.

Hos Naturebaby finder du alt, hvad dit bæredygtige øko-hjerte måtte begære, uden at du skal bekymre dig om unødig kemi. Webshoppen er en e-mærket virksomhed, og sender pakker med dag-til-dag-levering i hele Danmark. Her udvælges alle produkter nøje, og der bliver aldrig gået på kompromis – så du kan trygt handle alt til baby, barn, mor og hjemmet. Naturebaby´s store udvalg omfatter alt fra de reneste sutter på markedet, dyner og puder med naturfyld, økologisk tøj og sko til personlige plejeprodukter. Du finder også grønne ting til hjemmet, kreativt legetøj og økologiske barnevogne.

Naturebaby tror på en fælles grønnere fremtid med endnu flere bæredygtige alternativer, der giver mennesker og miljøet det bedste – uden at forringe verden for fremtidige generationer. Produkterne i sortimentet er derfor certificerede på forskellig vis. Du kan blandt andet gå på opdagelse i veganske, fairtrade, GOTS- og FSC-certificerede produkter samt økologisk tøj og produkter lavet af socialøkonomiske virksomheder. Du kan også forkæle familiens fødder med fodtøj i vegetabilsk garvet læder, produkter produceret på vindenergi, og produkter fri for BPA, phthalater og PVC.

Showroom: Frederiksborgvej 16B, 3200 Helsinge
Kontakt og åbningstider: www.naturebaby.dk

Livets små mirakler – alt til de helt små. Det skal være blødt og lækkert, og selvfølgelig økologisk.

 

Spisetid – skal være go´tid. Vælg fx madkasse og drikkedunk i stål og de smarte bivoks-wraps, og undgå at dine madvarer kommer i kontakt med unødig kemi, inden du skal nyde dem.

 

Slip fantasien løs. Naturebaby fører et stort udvalg af økologisk og bæredygtigt legetøj. Denne skønne traktor, er eksempelvis lavet af genbrugte mælkejunger.

Du finder Naturebaby’s showroom her: