Nature By Hand – gårdbutik og håndlavede produkter i naturmaterialer

Hos Nature by Hand går natur og produkt bogstaveligt talt hånd i hånd. Her finder du nemlig håndlavede kvalitetsvarer i bæredygtige materialer udvundet med respekt for naturen.

Besøg Nature by Hand i Helsingør eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Lidt uden for Helsingør ligger Nature by Hand -en lille hyggelig gårdbutik med lækre livsstilsprodukter i natur- og genbrugsmaterialer. Butikken er ejet af lettiske Anda Dyrlund-Parbst, som håndplukker de unikke varer fra lokale kunstnere og designere under hendes rejser til Letland. Produkterne er hel- eller delvis håndlavede, og afspejler de vidt forskellige designeres udtryk og personlige baggrunde. I butikken finder du derfor alt fra mundblæste glasskåle og håndvævede tekstiler af genbrugstøj til økologisk babylegetøj og sojalys i gamle apoteker-glas.

Butikken emmer af charme i sine idylliske og landlige omgivelser med kig til familiens egne køer. Det er derfor ikke svært at forstå, hvorfor besøgende rejser langvejsfra for at aflægge butikken et visit og høre om de mange gode historier, som gemmer sig rundt omkring på hylderne. Har du ikke mulighed for at besøge butikken i Helsingør, kan du møde Nature by Hand ude i landet på forskellige markeder og livsstilsmesser i løbet af året. Snart kan du også købe de bæredygtige produkter online, når Nature by Hand udvider med en webshop på deres hjemmeside i efteråret 2017.

Adresse: Horserød Byvej 3, 3000 Helsingør
Kontakt og åbningstider: www.naturebyhand.dk

Genbrug af vinflasker indsamlet fra forskellige restauranter i Letlands hovedstad, Riga. Flaskerne omdannes til dekorative lys med økologisk sojavoks, og kan selvfølgelig genanvendes som lysestager eller drikkeglas efter brug.

 

Store rå og smukke håndvævede tæpper af genbrugte denim-materialer i de karakteristiske blålige nuancer.

 

Det flotte og meget specielle service i reduceret keramik, er ét af de helt populære varer i butikken. Alt i serien håndlaves, og her har ler-fadet fået et personligt aftryk af kunstnerens bedstemors gamle smukke blondegardiner.

Du finder Nature by Hand her: