Mutte Storm – antikke og vintage kelim, tekander og skåle fra Centralasien

Hos Mutte Storm finder du smukke gamle kelim-tæpper. Tekstil- og indretningsdesigner Mutte Storm rejser selv ud og udvælger tæpperne med en sikker sans for mønsteropbygning, farvesammensætning samt høj vævekvalitet. Med et kelimtæppe i din bolig, får du et unikt stykke kultur med sin helt egen historie – samtidig med du holder vintage tæpperne i cirkulation.

Besøg Mutte Storm i butikken i Helsingør eller på hendes hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Kærligheden og passionen for gamle unikke tæpper kan mærkes hos Mutte Storm. Med en baggrund som tekstildesigner har Mutte en stærk passion for kombinationen af farver, mønstre og tekstiler.

Mutte arbejder også som indretningsdesigner og beskriver jagten på de unikke tæpper som det at finde rav på stranden: Det er en sport at finde og spotte de gode tæpper og forestille sig, hvordan de vil se ud i de nordiske hjem. Mutte er derfor heller ikke bleg for at rulle ærmerne op og grave sig frem til guldet blandt hundredevis af tæpper.

Mutte Storm holder til i Helsingør, og i butikken kan du se, føle på og købe de smukke kelim-tæpper og kelim-puder fra forskellige lande samt gamle skåle og tekander fra Centralasien. Kelim-tæpperne sælges også fra Mutte Storms hjemmeside.

Adresse: Strandgade 77, Helsingør
Kontakt og åbningstider: www.muttestorm.dk

Mutte finder de smukke gamle tæpper på hendes rejser rundt i verden, og kommer med ud på tæppehandlernes lagre, hvor hun får mulighed for at udvælge tæpperne på 1. hånd. Mutte har et personligt kendskab til de lokale tæppehandlere, hvor tæppehandel er en hel familiebeskæftigelse, der er gået i arv gennem flere generationer.

 

De gamle tæpper udvælges nøje, og hvert et tæppe har derfor også en spændende historie at fortælle. De gamle kelims er blandt andet vævet af nomadekvinder, landsbykvinder og unge kvinder, som har vævet deres egne brudetæpper.

 

Farver, mønstre og spændende materialer. Der er masser af inspiration at hente til din indretning i Mutte Storms lækre butik i Helsingør.

Du finder Mutte Storm her: