Muld KBH – økologiske blomster og biodynamisk vin på tap

Hos Muld KBH finder du et stort udvalg af økologiske blomster og krydderurter fra danske gårde, og biodynamiske vine som du selv kan tappe fra vintanke i butikken

Besøg Muld KBH på Nørrebro eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

På Rantzausgade ligger Muld KBH som et lille univers af lækre planter og specialiteter, som alle har kvalitet og bæredygtighed til fælles. Der er fokus på forbrugernes unikke stil og smag, og du kan derfor selv designe din vilde blomsterbuket og mixe din helt egen vin.

Planterne i butikken kommer hovedsageligt fra økologiske gartnerier på Sjælland, og er du i tvivl om, hvilke planter der passer til dig, kan du altid komme ned i butikken og få en snak med det fagstærke personale. Her bliver du også rådgivet i de forskellige økologiske og biodynamiske vine, som udover tap kan købes på flaske. 

Muld KBH tager både miljømæssigt og socialt ansvar, og har blandt andet indgået et samarbejde med et økologisk gartneri, hvor unge med særlige behov bor, arbejder og uddanner sig. Hvis du har brug for at få leveret en buket, kan du bestille udbringning til døren -med budcykel naturligvis.

Adresse: Rantzausgade 2, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.muldkbh.dk

 

Buketterne er vilde, farverige og med masser af grønt!

 

Der er masser af forskellige planter i butikken -hvad end du er på udkig efter bordplanter, gulvplanter og hængeplanter!

 

Der er selvfølgelig også forskellige kaktusser at finde i butikken.

Du finder Muld KBH her: