Muda Nashi – lækkert designergenbrug til kvinder

Muda Nashi sælger lækkert luksusgenbrugstøj til kvinder. Butikken åbnede i 2006 og var en af de første butikker i København med luksusgenbrug på kommissionsbasis.

Besøg Muda Nashi på Frederiksberg, på deres hjemmeside med webshop, eller find dem på Facebook og Instagram.

Lækkert tøj skal være tilgængeligt for alle. Og hvis man nu har et par gamle Ganni-bukser liggende som man af den ene eller den anden grund ikke længere går i, eller ligger inde med en lækker taske fra Yves Saint-Laurent som intet fejler, men bare ikke passer til den nye stil, hvorfor så ikke give andre kvinder mulighed for at iklæde sig den samme luksus? Det er de tanker der danner rammen for forretningen Muda Nashi i Frederiksberg. Udvalget af lækre luksusvarer er stort, og flere gange ugentligt lægger Muda Nashi lækre nyheder op på deres webshop og Instagram.

Nogle af favoritmærkerne hos Muda Nashi, som næsten altid er at finde, er blandt andre: Ganni, Heartmade, Stine Goya, Baum und Pferdgarten, Aiayu, Balenciaga, Nué Notes, Chanel, Filippa K og Isabel Marant. Ligger du inde med eksklusivt luksustøj, som du af den ene eller anden grund ikke har lyst til at gå i længere, men heller ikke har lyst til at kassere til skraldespanden, så har du mulighed for at indlevere tøj på kommissionsbasis. Muda Nashi gør en ære i at sælge tøjet videre så andre kvinder kan nyde godt af de luksuriøse klæder.

Kontakt og åbningstider: www.mudanashi.com
Adresse:
Godthåbsvej 11A, 2000 Frederiksberg

Muda Nashi har et stort udvalg af lækkert tøj fra flere af de helt store luksusmærker.

 

Måske kan du finde lige netop dé sko eller dén taske som du længe har sukket efter? Hos Muda Nashi kan du finde lækre varer brugt, men så gode som nye.

 

Flere gange ugentligt lægger Muda Nashi lækre nyheder op på deres webshop og Instagram. Lad dig friste, og gør et scoop!

 

Du finder Muda Nashi her: