Mobilrepair – reparation og genbrug af smartphones og tablets

Mobilrepair er eksperter i at reparere elektronik – og genbruge reservedele fra elektronik, der ikke står til at redde. Reparationer fra Mobilrepair holder længe, for deres reservedele er af høj kvalitet, og de går op i deres håndværk med liv og sjæl.

Besøg Mobilrepair i Helsingør eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Mobilrepair tager ansvar for miljøet og den store mængde elektroniske affald, vi som samfund er ansvarlige for. Derfor sælger de istandsatte smartphones, så du slipper for at betale dyrt og købe nyt – og den gode elektronik ikke går til spilde. De køber gerne din brugte elektronik, så de kan genbruge reservedelene, eller splitte og affaldssortere det, som ikke kan bruges.

Genbrug skal give mening og leve op til samme krav og kvalitet som nykøb. Derfor giver butikken god garanti, hvis der opstår problemer med en af deres genbrugte mobiler eller reparationer. Når de fixer din telefon, bruger de kvalitetsreservedele, som holder længe og giver en mere bæredygtig reparation. Det sparer penge og ressourcer i det længere løb. De dygtige mennesker bag reparationerne kalder sig nørder med superkræfter, og de kommer med forskellige baggrunde og erfaringer. Butikken arbejder nemlig bevidst med diversitet i deres ansættelser og har ansat flere medarbejdere med diagnoser indenfor autismespektret.

Adresse: Stengade 7, 3000 Helsingør
Kontakt og åbningstider: mobilrepair.dk

Har du også en skuffe fuld af elektronik, som du ikke længere får brugt? Indlevér det hos Mobil Repair og bidrag til Zero Waste-bevægelsen.

Mobil Repair

Bruger du Apple produkter, kan du trygt sende dem til reparation hos Mobilrepair. De udfører nemlig – som de eneste i Helsingør – autoriserede Apple reparationer.

Du finder Mobilrepair HER: