Merkur Andelskasse – støt grønne formål med din bank

Som kunde i Merkur er du sikker på, at dine penge bliver brugt til gode grønne formål. Merkur er en ansvarlig bank, som vægter bæredygtighed og glade kunder højt.

Besøg Merkur i København, Aarhus eller Aalborg, eller på deres hjemmeside.

Når du har penge i banken, bruger Merkur dem til at investere i virksomheder, der på den ene eller anden måde arbejder for en samfundsudvikling, som holder på lang sigt. Udover at økonomien skal være bæredygtig, mener Merkur nemlig også, at vi skal tage vare på både mennesker og natur. Derfor arbejder Merkur med penge som et redskab til at forandre og forbedre verden omkring os. Når Merkur skal låne penge ud til virksomheder, ser de ikke kun på, om de har en sund økonomi, men også hvad de tjener deres penge på. Merkur vil gerne understøtte de virksomheder, der har en ansvarlig og bæredygtig forretningsmodel, som tager varer på jordens ressourcer, tager socialt ansvar eller bidrager til kultur og uddannelse i samfundet.

Gennemsigtighed er en vigtig værdi for Merkur og de mener, at både kunderne og offentligheden skal kunne følge med i, hvad de finansierer. Derfor offentliggør Merkur alle de virksomheder og institutioner, som de låner ud til, på deres hjemmeside. Merkur udgiver også det inspirerende og læseværdige magasin Pengevirke: her får du alle de gode historier om deres erhvervskunder, om bæredygtig livsstil og alt det, de brænder for. Og selvfølgelig kan helt almindelige mennesker også få god rådgivning – på den måde er Merkur helt som andre banker.

Kontakt og åbningstider: www.merkur.dk
Adresser:

– Vesterbrogade 40,1, 1620 København V
– De Mezas Vej 1-3, 8000 Aarhus C
– Bispensgade 16,1, 9000 Aalborg

Når vi låner penge ud eller investerer, er vi med til at skabe den fremtid, du og din familie skal leve i. I Merkur giver vi dig mulighed for at give dine penge mening. Du kan blive en af frontløberne, samtidig med at du får nytte af al den erfaring, Merkur har opbygget gennem årene. Foto: Mikkel Østergaard

 

Merkur låner ud til alle slags virksomheder. Merkur støtter eksempelvis Baisikeli, som arbejder for at opbygge en bæredygtig cykelindustri i Mozambique.

 

Merkur tilbyder et bredt udvalg af bæredygtige investeringer, hvor der tilmed er mulighed for at investere i svanemærkede fonde.”

 

Du finder Merkur HER: