Marooms – skab rum til fantasifuld leg med bæredygtigt tøj og interiør

Bring æstetik og fantasi ind i børneværelset med de eventyrlige universer fra Marooms. På økologiske tekstiler åbnes op for refleksion, samvær og kreativ leg, og naturen bringes i spil på forunderlig vis gennem opslugende grafiske collager.

Besøg Marooms online på deres hjemmesideInstagram og Facebook.

Med udgangspunkt i tre inspirerende verdener, Fairy tale, Nature og Space, starter Marooms en spændende rejse i børneværelset, der slipper fantasien løs og får historierne til at vokse. Det nyopstartede brand ønsker med sit maleriske udtryk at skabe dialog i børnehøjde, og nyfortolke formålet med legende børns værelser. I sortimentet finder du både sengetelte, sengetøj, sengeforhæng, legepuder, opbevaringsmuligheder og badekåber.

Marooms har base i København og rødder i både den nordiske og asiatiske kulturarv. Bag det karateristiske brand står produktudvikler, Linh Ma, der i rollen som mor finder inspiration til at arbejde dybere med kreativ udvikling og børns forunderlige fantasi. Ved siden af Marooms har Linh agenturet Fabricaid, hvor hun hjælper andre danske mærker med at producere bæredygtigt. Marooms tænker derfor naturligt miljø og social bæredygtighed ind i produktionen. Tekstilerne i sortimentet er således GOTS-certificerede eller fremstillet af genbrugs-materialer, og indfarvningen sker med miljøskånsomhed for øje.

Kontakt og webshop: www.marooms.com

Kan du forestille dig noget bedre end at have dit eget inspirerende fristed? Lad dit barn tage på safari med GOTS-certificerede tekstiler, der med smukke collager hylder vores blå planet, og indgyder til samtaler om naturen og vores rolle i den.

 

Tænk hvis vi kunne skabe et univers, der var selvudviklende! ‘Space’ er ét af Marooms skønne universer, der blandt andet inviterer til samtaler om livsformer, geometriske figurer, menneskets egenskaber og vores oprindelse.

 

Lad alle nætter starte med et eventyr, og alle morgener starte med inspiration.’Fairytale’ inviterer børn til at udforske og opdage nye ufortalte historier – eller måske dykke ned i skattekammeret af gamle folkesagn. Her er der magi, hemmelige portaler og flyvende drager i koralfarvede rosenhaver.