Mark Hermann Chocolate – økologisk, ansvarlig chokolade

Det her er chokolade med virkelig god samvittighed. Alt er økologisk og produceret med omtanke for miljøet, truede dyrearter, regnskove og gode forhold for kakaobønderne.

Besøg Mark Hermann Chocolate online på deres hjemmeside og Facebook.

Så god og rigtig en chokolade kan umuligt sætte sig på sidebenene! Mark Hermann Chocolate er en lille virksomhed, som importerer økologisk chokolade fra Original Beans, der er en hollandsk producent. Her er grundprincipperne bæredygtighed, økologi og bevarelsen af truede kakaosorter.

Kontakt: www.markhermannchocolate.dk

Økologiske flødeboller

Mark Hermanns egen produktion består lige nu af små mundrette flødeboller med smag inspireret af Belle Belle Hélène og Tarte Tatin. De smager fantastisk – mere er der ikke at sige om det.

 

Bæredygtig emballage

Den fine emballage er lavet af genbrugsmaterialer, der oven i købet er let nedbrydelige – og det er i den sammenhæng, at konceptet ONE BAR : ONE TREE er opfundet.

 

regnskov

Konceptet ONE BAR : ONE TREE går ud på, at Original Beans planter træer i truede regnskovsområder. Det er på baggrund af omtanke for miljøet, respekten for de truede dyrearter og gode forhold til kakaobønderne, at Mark Hermann har valgt at hente og forarbejde Original Beans-chokoladen til deres egne produkter.