MAKE nordic – arkitekttegnede møbler i bæredygtige materialer

Hos MAKE nordic finder du smukke nordiske designermøbler, der holder i både kvalitet og produktion. Når et møbel går fra tegnebræt til stue, er der nemlig taget stilling til alt fra tråd til træ i et tæt samarbejde med lokale danske leverandører.

Besøg MAKE nordic i deres showrooms i Aarhus, København og Esbjerg eller online på deres hjemmeside med webshop, Facebook og Instagram.

Måske kender du allerede det stilbevidste møbel-brand, MAKE nordic, der med sin kærlighed til godt møbeldesign formår at kombinere nordisk æstetik med en palette af bæredygtige materialer. I deres showrooms rundt omkring i landet kan du opleve kollektionen af håndlavede møbler, der blandt andet favner lænestole, sofaer, skamler, bænke og spiseborde.

Missionen hos MAKE nordic er at producere kvalitetsmøbler med en lang levetid og et bæredygtigt aftryk. Alle materialer udvælges og produceres i den forbindelse i samarbejde med underleverandører i Danmark, der har viden om bæredygtighed indenfor netop deres felt. Indeholder et møbel fra MAKE nordic derfor elementer af træ, vil dette som udgangspunkt være FSC-certificeret, hvilket er med til at sikre en bæredygtig skovdrift. Du kan også sætte dig godt tilrette i én af de skønne sofaer eller længestole, der blandt andet betrækkes med allergi- og miljømærkede tekstiler, eller materialer af genanvendt plast og uld.

Læs mere om MAKE nordic’s bæredygtighedsprofil på deres hjemmeside, hvor du også kan gå på opdagelse i det lækre møbel-sortiment og blive klogere på designerne bag.

Kontakt og åbningstider: www.makenordic.com
Adresser: Mejlgade 74, 8000 Århus C, Krudtløbsvej 12, 1439 København K, Århusgade 138A, Nordhavn, og Design Huset, Helgolandsgade 21, Esbjerg Havn

MAKE nordic viser på bedste facon, hvordan bæredygtighed kan tænkes ind i spændende, elegante og brugbare designs. Find dit næste møbel i det stilfulde sortiment, der blandt andet tæller sofaer, lænestole, sofaborde, spiseborde, spisebordsstole, bænke og skamler.

“De ting vi laver, skal føles rigtigt i maven, og det skal være møbler, vi vil have stående i vores eget hjem.” Sådan lyder det fra kvinden bag MAKE nordic, Line Olesen, der kombinerer sin viden og detaljesans fra en baggrund i designverdenen med ansvarlige materialevalg.

 

MAKE nordic sælger møbelkollektionerne online på deres webshop, hvor du også kan bestille stofprøver hjem, før du beslutter dig. Du kan også opleve møblerne i ét af de tre showrooms, der holder til i København, Nordhavn, Århus og Esbjerg.

Du finder MAKE nordic her: