iLoveEcoEssentials – NATURLIG OG ØKOLOGISK SELVFORKÆLELSE

Forkæl dig selv med velduftende økologi fra top til tå. ILoveEcoEssentials er fyldt med naturlige og økologiske ingredienser og stærke holdninger til sundhed, mennesker og miljø.

Besøg ILoveEcoEssentials på deres hjemmeside med webshopInstagram og Facebook.

Der er mange måder at være bæredygtig på, og hos iLoveEcoEssentials er der tænkt ansvarlighed ind på alle parametre af de lækre og forførende kropsplejeprodukter. Her finder du naturlige og økologiske cremer, olier, håndsæber og andre skønne produkter, der omdanner dit badeværelse til den rene bæredygtige hjemme-spa.

iLoveEcoEssentials er proaktiv på den grønne front, og arbejder hele tiden for at udvikle nye produkter, der skal gøre det nemt, lækkert og attraktivt at være en bevidst forbruger eller virksomhed. Produkterne fremstilles eksempelvis med udgangspunkt i Fairtrade-principperne og emballagen fremstilles af genbrugsplast, hvor hverken emballage eller indhold udleder mikroplast.

Som navnet antyder anvendes der kun naturlige og økologiske ingredienser i produkterne, som har opnået den strikse Ecocert-certificering, så du som forbruger trygt kan læne dig tilbage velvidende, at der allerede er taget ansvar.

Du finder de skønne produkter på hoteller og i butikker rundt omkring i verden og på iLoveEcoEssentials webshop.

Kontakt: www.iloveecoessentials.com

Økologisk og naturlig skønhedspleje

iLoveEcoEssentials er alt fra hår- og kropspleje til bæredygtigt barbergrej, tandbørster og håndklæder.

 

Når du overnatter på hoteller i både Danmark og udlandet kan du også være heldig at støde på de skønne produkter der.

 

Gennemsigtighed er en vigtigt del af konceptet, og på iLoveEcoEssentials hjemmeside er der gode informationer at hente om både brand og produkter.