LetsGo – delebiler på bæredygtig vis

LetsGo er en non-profit fond, der arbejder for bæredygtige delebilløsninger. Sammen med deres medlemmer skaber LetsGo et bedre bymiljø, mindsker trængsel og reducerer CO2-udslippet i byerne.

Besøg LetsGo online på deres hjemmeside, Instagram og Facebook

En privat bil holder i gennemsnit stille 23 timer i døgnet i løbet af hele sin levetid, og det sparer derfor både på ressourcerne og regnskabet, hvis vi er flere om at dele bilerne. Hver gang LetsGo placerer en delebil på gaden, erstatter denne behovet for hele seks privatbiler.

LetsGo har flere forskellige biltyper fordelt rundt omkring i København, Aarhus, Odense, Roskilde og Nærheden. Alle delebilerne har faste p-pladser med skiltning, og et medlemskab inkluderer både parkeringslicens, service, brændstof, forsikring og 24/7-nødtelefon. Hvis du bor i Københavnsområdet bliver du desuden tilbudt gratis medlemskab af den lokale medlemsforening Københavns Delebiler, der har to repræsentanter i LetsGo’s bestyrelse, og som løbende arrangerer gratis medlemsaktiviteter.

Læs mere og tilmeld dig som privat- eller erhvervsmedlem hos LetsGo her.

Kontakt: www.letsgo.dk eller letsgo@letsgo.dk/telefon 35 35 14 11

LetsGo giver adgang til flere forskellige biler og tilbyder et billigt og nemt alternativ til både privat- og firmabiler. Alle deres medlemmer bidrager til at skabe et bedre bymiljø ved at mindske CO2-udslippet og antallet af biler i byen.