Kwadusa – afrikanske print i danske designs

Væk opsigt i gaden med farverige kollektioner fra Kwadusa. Det danske modebrand skaber slow fashion med fart over feltet, og støtter op om den afrikanske lokaløkonomi gennem fairtrade-samarbejder i Afrika.

Besøg Kwadusa i deres showroom i København K eller online på deres hjemmeside med webshop, Facebook og Instagram.

Grafiske mønstre, betagende pangfarver og wow-effekt er nogle af de ord, der beskriver kollektionerne hos Kwadusa. Det danske fashion-brand designer tøj og modeartikler til børn og voksne med fokus på moderne snit og klassiske tekstiler fra Afrika. Alt er limited edition, og resultatet er gennemførte looks, som du kan sammensætte på kryds og tværs. I det farverige sortiment finder du blandt andet kjoler, jakker, shorts, t-shirts, nederdele og skjorter.

Kwadusa har hjertet på det rette sted, og ejer, Vibeke Kjeldsholm, ønsker med sin forretning at bidrage til at skabe arbejdspladser, økonomisk fremdrift og understøtte de mange gode initiativer i Afrika. Alle tekstiler håndplukkes og al tilbehør købes på de lokale markeder, og både tøj og accessories produceres på en World Fair Trade Organization-certificeret syfabrik, som Vibeke besøger flere gange årligt. Certificeringen er med til at sikre ordentlig vilkår og fair løn til fabrikkens ansatte.

Kwadusa holder åbent døgnet rundt på deres webshop, og den 1. lørdag hver måned kan du også møde dem fysisk i deres showroom i Indre København.

Adresse: Gråbrødretorv 5, 1154 København K
Kontakt og åbningstider: www.kwadusa.com

Kwadusa handler om kvalitet og design i kombination med fairtrade-principper og socialt ansvarlige produktioner. Med gennemførte designs understøtter og styrker brandet den økonomisk bæredygtige udvikling i Afrika.

 

De skønne designs er både til børn og voksne, der ønsker et helt unik stykke beklædning. Tøjet produceres i Kenya og pakkes i store plastposer fremfor enkeltvis, da plastikposer er forbudt i landet.

 

De farvestrålende tekstiler med karakteristiske udtryk har en lang kulturel historie bag sig. Tekstilerne er fremstillet i voks, og har faktisk været flere kontinenter rundt, før det rodfæstede sig i Afrika. I dag bruges de forskellige print blandt andet som individuelle statements og til at vise sit kulturelle tilhørsforhold.

Du finder Kwadusas showroom her: