Kronborg Café & Fiskehus – frisk havluft og lokal, skånsomt fanget fisk

I Kronborg Café & Fiskehus finder du frisk fisk, der er skånsomt fanget i havet lige uden for butikken. Går du en tur på Helsingørs nordhavn, kan du hele året rundt købe smagfulde fisk med hjem fra butikken og skabe et dejligt måltid. I de lunere måneder kan du også spise lækre fiskeretter i butikkens café, mens du nyder udsigten over sundet.

Besøg Kronborg Café & Fiskehus i Helsingør eller på deres Facebook.

En fiskeplatte fra Kronborg Café & Fiskehus byder på tapas med alt godt fra havet. Fra muslinger og pil-selv-rejer til fiskefrikadeller og rødspættefilet med øko-brød. Fra påske til efterårsferien kan du nyde de lækre anretninger på butikkens solskins-terrasse, der ligger lige ud til havnen og – og supplere med en kold økologisk øl, sodavand eller saft.

Andreas Dyssekilde Thers er manden bag Kronborg Cafe & Fiskehus, og han er uden fine fornemmelser. Er der problemer eller travlt i biksen, træder han gerne til med en hjælpende hånd, ligesom han sørger for, at medarbejderne har gode arbejdsvilkår og redskaber, der er up-to-date.

Adresse: Nordhavnsvej 8, 3000 Helsingør
Kontakt og åbningstider: facebook.com/cafekronborghelsingor

Kronborg Café og fiskehus

Terrassen ved Kronborg Fiskehus er det perfekte spot til din næste søndagsfrokost.

Kronborg Café og fiskehus

Andreas tager ansvar for miljøet og sine medmennesker. Derfor serveres alle retter i caféen på porcelænstallerkner, mens plastikemballagen i fiskehuset er ved at blive udfaset. Nye kølerum har mindsket butikkens energiforbrug, som forhåbentlig (med kommunens godkendelse) snart dækkes af solceller på taget.

Du finder Kronborg Café & Fiskehus HER: