Konsjos – vin med hjerte i en kaffebar med puls

Morgenkaffe, frokostpause eller aftenhygge. Menukortet hos Konsjös byder på masser af skønne anretninger og velskænkede drikkevarer til alle dagens stunder. Sæt tænderne i økologisk bagværk og salater, eller støt caféens sociale projekter med din vin.

Besøg Konsjös på H. C. Ørstedsvej på Frederiksberg eller online på deres hjemmesideFacebook og Instagram.

Hvad kunne du tænke dig til kaffen? Hos Konsjös får du altid en god fortælling med i prisen, når du bestiller en skummende latte eller et glas vin til tapassen. Caféens råvarer og produkter er nemlig valgt med største omtanke af caféens ejere, der kigger på kvalitet, produktionsmetoder og menneskelige forhold. Udover økologi på tallerkenen, betyder det blandt andet også, at du støtter et kaffekooperativ i Burundi gennen din kaffe, og at du hjælper med at bygge brønde i Zambia, når du køber en flaske vin.

Konsjös er spisested, café og vinbar i ét, og udspringer af projektet ‘Vin med Hjerte’. Her har virksomhedens ejere, Katrina og Steffen Bjerre, importeret kvalitetsvin fra små familieejet gårde i Sydafrika, hvor overskuddet blandt andet er gået til caféens brøndprojekt. Siden har konceptet vokset sig større, og Konsjös har i dag også egen import af kaffebønner og the. Ved at handle direkte med producenter rundt omkring i verdenen, er målet at skabe samarbejder med gode vilkår for alle -samtidig med at der tages hensyn til den natur og de råvarer, som den enkelte produktion berører.

Adresse: H.C. Ørstedsvej 38, 1879 Frederiksberg.
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/Konsjos

Med kig til Frederiksbergs travle gader, fungerer de lyse lokaler hos Konsjös super godt som socialt samlingspunkt. Her er der nemlig plads til at spise brunch med familien, drikke vin med vennerne eller slå sig ned med kaffe og computer i arbejdstiden.

 

Hos Konsjös får du altid den smukkeste kop kaffe serveret i de fineste kopper fremstillet af kaffeskaller. Du kan også købe din egen kop, og få 20% rabat på din kaffe to go.

 

Står der selvforkælelse på menuen, eller mangler du en værtsgave med en god historie, så er der rigtig mange lækre varer i caféens butik. Her finder du blandt andet vine, chokolade og fantastiske olier og dressinger.

Du finder Konsjös her: