Klimatosseriet – en månedlig inspirationsboks på abonnement

Bæredygtige valg skal være ukomplicerede, inspirerende og let tilgængelige! Sådan lyder filosofien hos Klimatosseriet, der kombinerer viden, hverdagsliv og overraskelser i månedlige inspirationsbokse til forbrugere, som ønsker en mere klimavenlig hverdag.

Besøg Klimatosseriet online på deres hjemmeside med webshop, Facebook og
Instagram.

Vidste du, at næsten halvdelen af vores handlinger, beror på vaner? Dette gælder både de gode, men også de knap så hensigtsmæssige af slagsen. Det kan derfor være svært at ændre adfærd på en række punkter i vores hverdag, selvom vi måske både har gode intentioner, viden og et reelt ønske om eksempelvis at handle bæredygtigt. Hos Klimatosseriet tager man kampen op mod de uvenlige klimavaner ved at gøre det så nemt som muligt for nysgerrige forbrugere at udskifte hverdagens pleje- og husholdningsprodukter med lækre bæredygtige alternativer.

Gennem månedlige inspirationsbokse kan du som medlem opdage og afprøve nøje udvalgte produkter, som Klimatosseriet sammensætter med forskellige bæredygtighedskriterier in mente. Indholdet i boksene varierer fra måned til måned, og du finder blandt andet håndsæber, shampoobarer, cremer, opvaskemiddel, skrubbebørster og andre brugbare rengøringsartikler. For at finde vej til boksen skal produkterne være bæredygtige på forskellig vis, herunder være økologiske, upcyclede, uden mikroplast, produceret hos socialøkonomiske virksomheder eller være fri for skadelig kemi. Hertil lægges der også stor vægt på lokale produktioner i Danmark og nabolandene. Klimatosseriet tjekker og eftertester løbende markedet for nye spændende bæredygtige brands, så du som forbruger slipper for overblikket i forbrugerjunglen -og i stedet kan bruge tiden på det gode hverdagsliv med nemme nye klimavaner.

Bestil din inspirationsboks på Klimatosseriets hjemmeside, hvor du kan læse mere om indholdet i den seneste boks og få ‘tossetips’ med på vejen i det online blogunivers.

Kontakt og webshop: www.klimatosseriet.dk 

Klimatosseriet afprøver selv alle produkter, som er med i boksene, og tænker samtidig produktsammensætningen mange måneder frem. På den måde modtager du en gennemovervejet inspirationsboks – måned efter måned – og render ikke ind i overforbrug.

 

Der er mange måder at tænke bæredygtighed på, og med Klimaboksen får du helt sikkert udvidet din forståelse af de mange muligheder og begreber. I boksen kan du for eksempel møde disse fine ’skrubbere’, der er både upcyclede og fremstillet af genanvendt bomuld og kaffesække.

 

Bliv inspireret af de mange fantastiske bæredygtige brands, der findes rundt omkring i landet. Lokale producenter og danske brands vægtes højt, når der skal vælges produkter til det spændende sortiment.