KAF – SOLSKIN PÅ TALLERKENEN, VEGETARISK OG VEGANSK

Der er sol, sommer og farver på tallerknen, uanset om du vælger en af de hjemmebagte boller eller går all in på brunch eller frokost. Alt er vegetarisk eller vegansk også de himmelsk gode konditorkager.

Besøg Kaf på Nørrebro eller på deres Facebook og Instagram.

Bollerne til morgenkaffen er hjemmebagte og tallerken er fint anrettet. Brunch’en er farverig og fyldt med skønne sager, og kagerne smager noget nær himmelsk. Kaf er Danmarks første veganske konditori, og du kan både se og smage, at de gør sig umage.

Menukortet hos Kaf er udelukkende vegetarisk og vegansk. De serverer både lækre sandwiches og vegetariske og veganske brunchtallerkner, som er spækket med farver, smag og næring.

Den lille hyggelige cafe ligger på en stille sidegade, og på en sommerdag er det næsten som at være på ferie sydpå  – at sidde der i sit eget lille stille rum med sol i ansigtet og blive smags-forkælet.

Adresse: Birkegade 21, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/kaf

vegansk brunch

Kaf serverer en lækker og farverig vegansk og vegetarisk brunch både hverdag og weekend hele dagen.

 

raw vegan cake

Kafs kager smager lige så godt som de ser ud! De er eksperter i veganske kager, og der eksperimenteres hele tiden, så der er masser af lækre varianter at vælge imellem. Hver en kage er et lille kunstværk – og endda sundere, end man skulle tro. Denne raw matchakage med lime og kokos er gluten- og sukkerfri!

 

Café Kaf

Nyd solen uden for caféen på Birkegade 21.

Du finder Kaf her: