JÆGER CPH Jewelry – smukke håndlavede smykker af certificeret genbrugsguld

På den hyggelige gågade i Helsingør finder du en lokal ildsjæl og guldsmed, der designer smykker ud over det sædvanlige. Smykkernes unikke design overgås kun af måden, de er fremstillet på. I produktionen er der nemlig tænkt på både mennesker og miljø hele vejen igennem.

Besøg JÆGER CPH Jewelry på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

Bag JÆGER CPH Jewelry står Katja Jæger, der designer smykker med kreativitet og ansvarlighed. Alle smykker skaber hun selv i sit værksted i København, og hun bruger kun materialer, der står på mål for etik og miljø. 

Forelsker du dig i et guldsmykke med perler, kan du være sikker på, at det er certificeret genbrugsguld, og at perlerne er poleret uden kemikalier og høstet under ansvarlige forhold. Når guldet er LBMA- eller RJC-certificeret, betyder det, at der hverken i produktion eller handel overtrædes nogle menneskerettigheder. Det samme gælder butikkens diamanter, der alle er konfliktfrie, dvs. indkøbt fra legale kilder og derfor ikke med til at støtte brutale krige.

I Katjas fine butik er alle smykkerne små kunstværker. Her finder du alt fra vielsesringe og klassiske smykker til unika-ringe og bestillingsopgaver. Så hvis du er på udkig efter et helt særligt smykke til dig selv eller en du holder af, kan du få det specialdesignet efter dine ønsker. Du kan også tage forbi butikken, hvis dit yndlingssmykke er gået i stykker – så reparerer Katja det for dig.

Kontakt og webshop: jaegercph.dk/

Jæger CPH Jewelry

Når du køber certificeret genbrugsguld, kan du være sikker på, at dine penge ikke hjælper med at finansiere terrororganisationer, krig eller hvidvaskning af penge. Samtidig sikrer du ordentlige forhold for de mennesker, der har arbejdet med guldet.

Jæger CPH Jewelry

Det er Katja selv, der står i butikken, så hvis du har brug for vejledning til at finde eller skabe det helt rigtige smykke, er der god hjælp og ekspertviden at hente.


Du finder JÆGER CPH Jewelry HER: