Industrial Interior CPH – vintage interiør istandsat med kærlighed

Råt, rustikt og smukt. Industrial Interior CPH er startet på en passion for industrielt design og bæredygtighed. De istandsætter gamle industrilamper og industrielt interiør er fundet og håndplukket rundt om i verden og fremstår helt unikke – og meget karakteristiske.

Se Industrial Interior CPH’s lamper på Frederiksberg, Vesterbro og i Skibby, eller på deres hjemmeside og Facebook.

De gamle lamper har været vidt omkring, og det er uden tvivl ikke småting, de har oplevet undervejs. Du kan blandt andet sidde til bords med lamper fra den tidligere østblok eller hvad med en, der har været med ombord på de store oceangående skibe i Asien? De  karakteristiske skibslamper importeres til Danmark, hvor lamperne istandsættes og redesignes.

Når det kommer til de rå maritime lamper, har de to brødre bag virksomheden en mission, som ligger ud over det at sælge vintage og designer interiør. Den ene har arbejdet med miljørigtig skibsophugning og været en stor del af bevægelsen for forbedring af miljø- og arbejdsmiljø i ophugningsindustrien i Bangladesh. Brødrene bruger derfor deres forretning til at skabe positiv forandring i industrien ved at hjælpe leverandørerne med at udvikle deres miljø- og arbejdsmiljø-policer og procedurer. På den måde kan der stilles krav opad i værdikæden, og miljø-aftrykket mindskes.

Industrial Interior CPH er på den måde med til at presse på for en mere bæredygtige industri, og det skaber værdi for både miljø og medarbejdere – samtidig med at du som forbruger får adgang til unikke lamper, der ellers sjældent er tilgængelige.

Kontakt og åbningstider: www.industrialcph.com
Adresser: Bülowsvej 5B, 1870 Frederiksberg og Vestergade 5B, 4050 Skibby. Du kan også se et udvalg af lamperne hos Pio VinBar i Bagerstrædet 2, 1617 København V.

Denne klassiske gamle fabrikslampe er produceret i ca. 1960-80 i det tidligere Øst Europa. Lampen er blevet pudset op, kobberbelagt og har fået nye kabler. Uden tvivl en samtalestarter rundt om ethvert bord.

 

Denne maritime lampe er oprindeligt beregnet til lysstofrør. Efter istandsættelsen er den klar til LED.

 

Oplev lamperne live på nye Pio VinBar på Vesterbro.

Du finder Industrial Interior CPH her: