Il Buco – økologisk italiensk, autentisk mad og fyldig naturvin

Hos Il Buco oplever du en kompromisløs tilgang til bæredygtighed og ærlige råvarer, og en stor kærlighed til små, lokale danske og italienske producenter – både når det kommer til økologiske råvarer og biodynamisk vin.

Besøg Il Buco på Islands Brygge eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Il Bucos filosofi handler om det simple, rene måltid, hvor bæredygtighed er omdrejningspunktet for alle de valg, der træffes. I den stemningsfyldte restaurant er der derfor fokus på sæsonens økologiske og biodynamiske råvarer dyrket i Danmark og Italien. På menukortet er kærligheden til støvlelandets traditioner tydelige, og restauranten serverer udelukkende fisk, skaldyr og kød fra små bæredygtige producenter.

Restauranten driver også sit eget bageri og vinimport, hvor stramme krav til bæredygtighed på samme vis sætter dagsordenen. I bageriet fremstilles skønne økologiske surdejsbrød, croissanter og snegle, og hos Il Buco Importazione finder du italiensk-importerede naturvine, specialøl og Vermouths uden kemi. Il Buco står også bag populære La Banchina på Refshaleøen samt delikatesseforretning La Dispensa på Jægersborggade. Der er derfor masser af mulighed for at opleve den italienske stemning, uanset hvor du befinder dig i den danske hovedstad.

Adresse: Njalsgade 19C, 2300 København S
Kontakt: www.ilbuco.dk

Der er fuld skrue på stemningen i den hyggelig autentiske restaurant på Islands Brygge, der byder på lækre økologiske anretninger fra morgen til aften.

På menukortet finder du skønne italienske klassikere som carbonara, ragu og charcuterie og et stort udvalg af smagfulde italienske naturvine.

Det er ikke kun i menuen, at miljø og klima tænkes ind. For eksempel bruger Il Buco udelukkende tekstiler fra Organic Company, vandet i køkkenet recirkuleres, og plastiksugerør er erstattet med metalsugerør.

Du finder Il Buco HER: