IGEN – plastfri hverdagsprodukter du kan bruge igen og igen

Nedsæt dit forbrug af engangsprodukter i hverdagen med genanvendelige alternativer fra IGEN. Den nyåbnede webshop stiller nemlig skarpt på skrald, og gør det både kitch og elegant at minimere affald i hjemmet.

Besøg IGEN på deres hjemmeside med webshop, eller på Facebook og Instagram.

Stål, bambus, glas og hør. Der er efterhånden rigtig mange slidstærke og miljøvenlige materialer at tage i brug, hvis man vil komme unødvendigt plastik-forbrug til livs. Det danske livsstilsbrand IGEN har spottet potentialet, og tager kampen op mod plastprodukter, der ender i skraldespanden efter brug. Med udgangspunkt i enkle og funktionelle designs gør IGEN det nemt, tilgængeligt og attraktivt at genanvende frem for at smide ud.

Resultatet er et lækkert og simpelt sortiment med populære hverdagsprodukter, som du både kan -og har lyst til- at bruge igen og igen. På webshoppen finder du blandt andet genanvendelige rondeller i bambusbomuld, plastfri food bags, sugerør i stål og fine tote bags i 100% genanvendt bomuld. Der er derfor adgang forbudt for plast i den grønne virksomhed, der for kloden og vores pengepungs skyld ikke mener, at ressourcer skal bruges på noget, der blot skal smides ud efter engangsbrug.

Bliv plastikfri på IGEN’s webshop, hvor du også kan læse mere om fordelene ved at sætte en stopper for vores brug-og-smid-væk-kultur.

Kontakt og webshop: www.igen.dk

Bag IGEN står Louise Bjerre, som ønsker at gøre op med de utallige produkter, der direkte designes til blive smidt ud. Brandet slog dørene op i slutningen af 2019, og har allerede bevist, at det hverken er kedeligt eller dyrt at gå op i skrald.

 

Hvilke ting kan du ikke leve uden i din hverdag? Drop engangsprodukterne, og invester i stedet i kvalitetsprodukter, der kan vaskes og bruges igen.

 

Hos IGEN er æstetikken i fokus, når der udvælges produkter til webshoppen. Udover skønne produkter finder du også inspiration, opskrifter og mere viden i brandets blogunivers.