Ibsens Hotel – hjemlig hygge krydret med passion og omsorg for vores planet

Ibsens Hotel er et lækkert hotel og beviset på, at miljøansvar og hoteldrift kan gå hånd i hånd. Bag Ibsens historiske mure er der lokalt håndværk i krogene, kunst på de fleste vægge og hjemlighed overalt.

Besøg Ibsens Hotel i København, find dem på deres hjemmeside, eller følg dem på Facebook og Instagram.

Helt nede fra Nørreport kan du se det røde neonskilt, der lyser op på hotellets facade. Ibsens Hotel ligger lige midt i Nansensgadekvarteret – tæt på Københavns Torvehallerne, tæt på de gamle søer og tæt på Nørreport, Danmarks mest travle station. Ibsens er en del af Arthur Hotels-gruppen og er den første hotelkæde i verden med stemplet CO2 neutral. Hotellet både opkøber og destruerer CO2-kvoter for at neutralisere udledning fra el, varme, transport og forbrug. På menuen i de populære restauranter er der fokus bæredygtig mad.

Ibsens Hotel kan dog mere end at være CO2-neutral: Hotellet støtter inspirerende kunst og den lokale kreativitet så meget de kan, og i alle kroge og på alle vægge er der lokal kunst og lokalt håndværk. Som det første i verden er hotellet medlem af ‘artmoney’, hvor kunstnere kan bruge deres kunst som betaling for et ophold. Der er gode, store senge på samtlige værelser, både på dem med gamle pejse af porcelæn, og på de værelser der ellers kaldes Tiny. Og så er der parkeringspladser til alle. Hos Ibsens Hotel står døren altid åben. Kom indenfor i den hyggelige dagligstue til et hotel med rummelighed, karakter og en knivspids balade.

Adresse: Vendersgade 23, 1363 København K
Kontakt og åbningstider: www.arthurhotels.dk/ibsens-hotel/

Ibsens Hotel er både et lækkert hotel og beviset på, at miljøansvar og hoteldrift kan gå hånd i hånd. Hotellet arbejder kontinuerligt på at finde løsninger til gavn for miljøet og bæredygtigheden. Dynerne i nogle dobbeltværelser er for eksempel skiftet ud med en dobbeltdyne – det har sparet 33% på udgifter til linned.

 

Baren på Ibsens Hotel er en del af Nansensgade. Den er åben for hotelgæster og andre københavnere. Baren og cafeen ligger i lobbyen med både sofahjørner, spiseborde og udendørs cafeborde. Nyd god kaffe, lokal øl og flere forskellige slags gin & tonic. Kaffebønnerne er økologiske, det samme er mælken.

 

Temaet for morgenmaden på Ibsens Hotel det nordiske køkken, og der bydes på det bedste fra vores breddegrader. Alt det, der både smager godt og giver god smag i munden kan du finde i buffetten. Der er morgenbrød bagt af nordiske kornsorter, og du kan drikke safter af frugt i sæson, og smage på skinker, pølser og prisvindende oste fra bæredygtige, økologiske landbrug.

 

Du finder Ibsens Hotel HER: