HVEM ER VI?

GoGreen Danmark er startet på en passion for alt det grønne og for at udvikle det, vi selv savnede: Et sted med viden og overblik over, hvad der er bæredygtigt, og hvor det kan købes.

Bæredygtighed er en mangfoldighed af muligheder og ikke mindst valg. Ingen kan være 100% bæredygtige, men alle kan gøre noget – hvis man vel at mærke ved, hvad man kan gøre.

For indrømmet – det kan virkelig være svært at finde rundt i mærkninger, gode intentioner og ordninger. GoGreen er skabt, fordi vi vil gøre bæredygtighed tilgængeligt, synligt og nemt.

GoGreen - her handler du bæredygtigt

Hvor ligger de økologiske spisesteder? Hvor finder jeg shops med produkter, der ikke belaster miljøet? Hvordan kommer jeg bedst rundt, uden at belaste miljøet? Da vi startede GoGreen i 2010 var der langt mellem mulighederne – i dag kan GoGreen Danmark vise vej i flere byer.

 

GoGreen

Det første GoGreen så dagens lys i Aarhus og blev født af bæredygtighedsbureauet World Perfect. I København blev ildsjæleprojektet sat i verden af Pia Rathsach, Line Bram Pedersen og Eva Diekmann, der lancerede det første GoGreen Copenhagen bykort i 2011. I dag står Pia Ratsach i spidsen for GoGreen Danmark.

Vi håber, at vores begejstring smitter og inspirerer dig til nye grønne skridt. Hvis noget har fanget din interesse, eller du ønsker mere information, så skriv endelig til os:

(Foto i toppen: Frida Gregers)