Hotel Kong Arthur – økologi og bæredygtighed med smuk udsigt over Søerne

I det gamle lærlingehjem får du økologi på morgenbordet og bliver budt velkommen af en ridder.

Besøg Hotel Kong Arthur i København C eller på deres hjemmeside

Hvad end du har brug for ren afslapning eller er på benhård forretningsrejse, kan du nyde et bæredygtigt ophold hos Hotel Kong Arthur. Hotellet er en del af Arthur Hotels, som er den første hotelkæde i verden med CO2-neutral-stemplet. Det betyder at hotellerne både opkøber og destruerer CO2-kvoter for at neutralisere udledning fra el, varme, transport og forbrug.

Stemningen på hotellet er afslappet, og indretningen beskrives som “eksklusiv moderne med et strejf af middelalder”. Som gæst kan du slappe af hotellets spa-område, Ni’mat Spa, nyde din aftenkaffe ved pejsen eller i gårdhaven, og spise tapas, italiensk eller japansk i én af de tre restauranter. Temaet for morgenbordet er det Ny Nordiske Køkken, hvor der er fokus på økologi, bæredygtighed og lokale råvarer. Her får du for eksempel kødpålæg og oste fra Knuthenlund, Danmarks største økologiske landbrug på Lolland, brød fra den lokale bager og hjemmelavet syltetøj lavet af sæsonens bær.

Det er også muligt at booke konference -og mødelokaler, så du kan kombinere dit forretningsophold med forkælelse i hotellets faciliteter.

Adresse: Nørre Søgade 11, 1370 København K
Kontakt og åbningstider: www.arthurhotels.dk

Værelserne er lyse og luftige, og ligger centralt i København.

 

Hotellets spa-område er 850 m2 og byder blandt andet på et vandtempel med boblebad, sauna og aroma-dampbad.

 

Gårdhaven ligger gemt i gården, og her kan du for en stund gemme dig væk fra storbyens larm og trængsel.

Du finder Hotel Kong Arthur HER: