Hi-Bar by Manon les Suites – økologisk junglestemning og drinks på tagterrassen

Tag på eventyr for en aften hos Hi-Bar by Manon les Suites, der serverer økologi i forførende og eksotiske omgivelser. Her er i bogstavligste forstand højt til loftet!

Besøg Hi-Bar by Manon les Suites på deres hjemmeside eller Instagram.

Det er svært at forstå, at du står midt på i København, når du tager plads i den vilde og gennemført hyggelig restaurant, der mest af alt leder tankerne hen på eventyr og luksuriøse rejser. Slå dig ned med en drink i den højloftede junglebar, sæt dig tilrette i puderne på dækket på tagressen eller tag plads i restauranten og nyd udsigtet over hele København.

Hi-Bar og restauranten er en del af den prisvindende og bæredygtige Guldsmeden Hotels, og Manon les Suites er blevet en del af byen . Alle er velkomne, og du behøver derfor ikke være gæst på hotellet for at få del i den unikke oplevelse oplevelse.

Adresse: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V
Kontakt og åbningstider: www.guldsmedenhotels.com/manon-les-suites

Guldsmeden Hotels har det økologiske spisemærke i guld og har mellem 90-100% økologi på menukortet på alle deres restauranter. Hi-Bar er ingen undtagelse, og her kan du nyde enkle, klassiske retter, skabt fra bunden med de gode råvarer i centrum.

 

Der er højt til loftet og lounge stemning på toppen af taget og det ligner ikke noget, du normalt ser i Danmark. Der er rigtig rart deroppe på toppen.

 

Det ligner noget, du rejser langt for at få, og det bedste er, at du bare kan droppe ind og nyde det hele. Uanset om du bor på hotellet eller ej, kan du svømme hen i poolen eller slå dig ned og glemme alt om, hverdag eller regnvejr.

 

København set fra oven på toppen af HiBar by Manon Les Suites. Der er udsigt hele vejen rundt og her er der god plads til at slå sig ned, uanset om du bor på hotellet eller ej

Du finder HiBar by Manon les Suites her: