Hemp Copenhagen – fra usprøjtet spire til bæredygtig luksus

Fint vævet, er hamp tekstil smukt, blødt og lækkert. Og så er det oven i købet helt og aldeles bæredygtigt. Hos Hemp Copenhagen er de specialiseret inden for boligtekstiler af hamp til baby og familie.

Besøg Hemp Copenhagen på deres hjemmeside med B2B-webshop, eller find dem på Facebook og Instagram.

Med dansk og international baggrund inden for babytekstiler, er Hemp Copenhagen startet i 2017 med fokus på nye produkter og nye materialer. Målet er at re-definere luksus indenfor boligtekstiler til baby og familie: I dag handler luksus ikke kun om overlegen kvalitet og brand-image, men også om følelsen af ​​en ren samvittighed. Hamp-tekstiler er økologiske, bæredygtige og antibakterielle fra naturens hånd. Det betyder, ganske enkelt: mulighed for bedre søvn, bedre samvittighed og bedre liv for alle. Hemp Copenhagen har et ønske om at bidrage til en bæredygtig evolution, hvor andelen af hamp tekstil øges væsentligt fra de nuværende 0,1% af verdens produktion af naturtekstil.

Hamp-tekstil er helt igennem bæredygtigt – fra den spæde spire fra den usprøjtede plante til det færdige luksus-tekstil. Selve råvaren, og ikke kun produktionsprocessen hos Hemp Copenhagen, gør det færdige tekstil super-bæredygtigt. Hamp er antibakterielt, primært grundet CBD-indholdet, så alle væsentlige skadedyr og ukrudt afvises naturligt, og der er ingen fordele ved at bruge kemi til dyrkningen. Ægte hamp tekstil er derfor per definition økologisk. Hemp Copenhagen producerer boligtekstiler i 100% europæisk hamp til køkkenet, soveværelset, badeværelset, dagligstuen m.m. Produkterne er designet i Danmark, produceret under fair vilkår og med kort transport inden for EU og minimalt brug af pakkematerialer m.m. Hvis du leder efter lækre, bæredygtige tekstiler er produkterne fra Hemp Copenhagen altså lige sagen.

Køb produkterne online på Hemp Copenhagen’s webshop og se oversigten forhandlere i blandt andet København her.

Kontakt og webshop: www.hemp-copenhagen.dk

Der er mange fordele ved at bruge hamp-tekstiler: Det er antibakterielt, allergivenligt, blødt og luftigt – og så er det oven i købet bæredygtigt. Tekstiler fås i naturlig offwhite, naturlig grå eller i smukke GOTS-farver.

Sengelinned af hamp fås fra single baby sengesæt til double voksen. Tekstilerne holder sig friske længe fordi de er antibakterielle. Tekstil af hamp holder sig længere end bomuldstekstil og ældes med ynde.

Kokkeforklæde, Natural Grey. Til privat og professionel brug. Testet til professionel vask og rul ved op til 60 grader. Leveres engros i farve, logo og detaljer efter ønske.