Heidi & Bjarne – børnetøj og redesign med fantasi og omtanke

Tag dit barn med på opdagelse i Heidi & Bjarnes farverige børneunivers, der rummer både nye kollektioner fra bæredygtige brands og redesignede genbrugsvarer.

Besøg Heidi & Bjarne på Vesterbro eller på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Hos Heidi & Bjarne finder du danske brands og sjove produkter, der rammer lige ind i hjertet på både voksne og børn. Den socialøkonomiske børnetøjsbutik tænker bæredygtigt hele vejen rundt, og forhandler klimavenligt børnetøj, sko og tilbehør til børneværelset i form af økologiske materialer, lagersalgsvarer, genbrug og redesign.

Med det spændende udvalg på hylderne er Heidi & Bjarnes mission at skabe interesse for produkter, der tænker produktionsforhold og påvirkning på miljøet ind i produktionen, og at vise de mange former for bæredygtighed, der findes på markedet. Heidi & Bjarne er ligesom de øvrige butikker i Saxogade med i Settlementet, hvilket betyder at butikken også fungerer som en rummelig arbejdsplads for udsatte borgere.

Adresse: Saxogade 77, 1662 København V
Kontakt: www.heidiogbjarne.dk

 

Den hyggeligt butik på hjørnet af Istedgade og Saxogade emmer af kreativitet, fantasi og farver. Besøg butikken og gå på opdagelse i de mange sjove børnebrands indenfor tøj, tilbehør og ting til børneværelset.

 

Heidi & Bjarne har masser af personlighed, og det er ikke uden grund, at den skønne børnetøjsbutik i 2015 vandt Børn i Byen-prisen.

 

Heidi & Bjarne holder til i Saxogade sammen med andre bæredygtige butikker såsom LØS Market, Normas, Plantula og Café Sonja. Der er masser af fællesskab i gaden, og i løbet af året inviteter kvarterets beboere med til fest. Hold øje med Heidi & Bjarnes Facebook-side for kommende events.

 

Du finder Heidi & Bjarne her: