HappyHumans – rekreative skovhaver midt i byen

Dyrk både fællesskabet og dine egne grøntsager i skovhaver rundt omkring i byen. HappyHumans bringer den vilde natur ned på gadeplan, og udvikler grønne lokale frirum til virksomheder, institutioner og private hjem.

Besøg HappyHumans online på deres hjemmeside og Instagram.

Fremtiden er grøn, og hos HappyHumans tages denne vision ganske bogstavelig. Den kreative virksomhed anlægger nemlig frodige skovhaver i byens kroge og åbne pladser, og bringer naturen tilbage i byrummet på elegant, indbydende og integreret vis. Skovhaverne designes til det specifikke rum, og der er spændende løsninger at hente for både børnehaver, andelsforeninger, hoteller og virksomheder, der ønsker et grønt frirum med plads til afslapning og sociale aktiviteter.

Bag konceptet står sociolog og permakultur-designer, Ditte Kathrine Engelstoftegård, der med udgangspunkt i bæredygtig byudvikling indtænker permakulturens principper i sine løsninger. Udover at være et rekreativt element i hverdagen, kan skovhaverne også bruges til at dyrke lokale grøntsager, styrke sociale fællesskaber og bidrage til et bedre klima. De mange forskellige buske, træer og planter er nemlig effektive CO2-opsamlere, og set med klimabrillerne er der derfor også relevante og aktuelle fordele at hente i de skønne mangfoldige skovhaver.

Kontakt: www.happyhumanskbh.weebly.com

“Når vi mennesker giver naturen omsorg, giver vi samtidig omsorg til os selv og hinanden”. Permakultur sætter fokus på forholdet mellem mennesker og natur, og sikrer at der er balance mellem jordens ressourcer og menneskets behov. I skovhaverne indtænkes derfor både vild natur, dyreliv, spiseligt grønt og fællesskabsfremmende elementer.

 

Du er i gode hænder fra start til slut, når du skal have anlagt en skovhave i dit nærområde. Ditte Engelstoftegård er certificeret i Permakulturdesign, og er blandt andet involveret i projekter som Grønne Skolegårde, ValByhave og Københavns Fødevarefællesskab.

 

HappyHumans designer og udvikler de lækre skovhaver med udgangspunkt i det specifikke rum. Hver skovhave er derfor unik og indtænker de sociale, rekreative og praktiske behov, som varierer fra byrum til byrum. På www.happyhumanskbh.weebly.com kan du se før og efter-billeder fra nogle af de byrum, som HappyHumans har omdannet til grønne sociale oaser.