Grønnere Vin – en smagsoplevelse skabt i samklang med naturen

Grønnere Vin er specialister i biodynamiske vine, der er skabt i samklang med naturen og de dyr, som er en del af det biodynamiske landbrug. Det er vin uden kunstgødning, pesticider og andre unødige tilsætningsstoffer. Det giver velsmagende vin.

Besøg Grønnere Vin på hjemmesiden eller følg dem på Facebook.

Tilfældigheder og god smag kan føre til mange ting. For eksempel en vin-virksomhed: Til en reunion mødtes to gamle klassekammerater over et glas biodynamisk vin. Og de to blev hurtigt enige om, at biodynamisk vin er vejen frem.

Grønnere Vin er til alle dem, som har lyst og mod til at prøve vine som “ikke er tilsat alt muligt skrammel,” som de to ildsjæle siger. De importerer certificerede Biodynamiske Demeter-vine fra Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland. Du kan derfor forkæle dine smagsløg med både  rød- og hvidvin, rosé, orangevin og bobler. Om vin uden tilsætningsstoffer betyder udeblivelse af hovedpine den næste morgen er ikke til at sige, men vinene fra Grønnere Vin er det hele værd!

Kontakt: www.gronnere.com

Det var en fælles fascination for biodynamiske vine der bragte de tidligere klassekammerater sammen og var startskuddet til den vin-importerende virksomhed.

Grønnere Vin har kun biodymatiske vine – de fleste Demeter-certificeret. Det betyder, at du opfylder strengere krav end økologiske vine. “Alt det skrammel, der normalt puttes i vinen har vi og vores jord ikke brug for.”, som d’herrer udtrykker det.

Tre års samarbejde og import af biodynamisk vin er efterhånden blevet til mange skønne dråber – har du endnu ikke smagt orange af slagsen, har du meget til gode.