GRØNNERE VIN – EN SMAGSOPLEVELSE SKABT I SAMKLANG MED NATUREN

Grønnere Vin Aps. er specialiseret i import af biodynamiske vine. Vinene skabes i samklang med naturen og de dyr, som er implementeret i et biodynamisk landbrug, og der benyttes ikke kunstgødning, pesticider eller andre unødige tilsætningsstoffer i de velsmagende vine.

Besøg Grønnere Vin på hjemmesiden eller følg dem på Facebook.

Tilfældigheder og god smag kan føre til mange ting, selv en vin-importerende virksomhed: Til en reunion mødtes to gamle klassekammerater over et glas biodynamisk vin – og de blev hurtigt enige om, at biodynamisk vin er vejen frem. Med erfaring fra at drive et økologisk marked i Tyskland, koblet med sælger-erfaring fra en tredje ven, var firmaet Grønnere Vin Aps. hurtigt stablet på benene. Virksomheden har nu eksisteret i tre år, og biodynamisk har rigtig nok vist sig at være vejen frem for de tre partnere.

thumbnail of gronnere-logo-02Grønnere Vin Aps. importerer certificerede Biodynamiske Demeter-vine fra Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland, og de er konstant på udkig efter flere. Udvalget består af både rød- og hvidvin, rosé, orangevin og bobler. De skønne biodynamiske dråber sælges nu til både restauranter, vinbarer, diverse firmaer og private – til alle dem som har lyst og mod til at prøve vine som “ikke er tilsat alt muligt skrammel,” som drengene siger det. Om vin uden tilsætningsstoffer betyder udeblivelse af hovedpine den næste morgen er ikke til at sige, men vinene fra Grønnere Vin Aps. er bestemt en smagsprøve værd.

Kontakt: www.gronnere.com

Det var en fælles fascination for biodynamiske vine der bragte de tidligere klassekammerater sammen og var startskuddet til den vin-importerende virksomhed. Og det er blevet til mange skønne dråber vin siden.

 

Grønnere Vin Aps. importerer både rødvin, hvidvin og rosé. Fælles for dem alle er, at de er dyrket på biodynamiske landbrug og er demeter-certificerede. “Der benyttes ikke kunstgødning, pesticider eller andet skrammel i vores vine, for det har vi og vores jord ikke brug for.”

 

Tre års samarbejde og import af biodynamisk vin er efterhånden blevet til mange skønne dråber til alle dem, som har mod på at prøve vine uden alt muligt tilsat “skrammel” som drengene kalder det. Grønnere Vin Aps. sælger biodynamisk vin til både restauranter, vinbarer, firmaer og private.