De Grønne Malere – en palette af miljøvenlig maling og lakker

Hos De Grønne Malere finder du maling med et mål om en miljøvenlig malerbranche. Her er der nemlig fokus på at minimere mikroplast og skadelig kemi, så du kan pifte boligen op med lækre nuancer i bæredygtige naturmaterialer.

Besøg De Grønne Malere i Fjenneslev på Sjælland eller online på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

Måske tænker du allerede i bæredygtige løsninger, når det kommer til din bolig: vintage-interiør i stuen, grøn energi i stikkontakterne og kemi-fri rengøringsmidler i køkkenet. Men vidste du, at du nu også kan vælge bæredygtigt, når rammerne for dit hjem skal renoveres eller istandsættes? Med hjælp fra De Grønne Malere får du adgang til en spændende verden af maling i skønne farver baseret på naturlige råvarer!

De Grønne Malere holder til på en gammel proprietærgård mellem Ringsted og Sorø, og leverer maling til Region Sjælland og Hovedstaden. Forretningen er bygget op omkring de 17 Verdensmål, og derfor samarbejdes der kun med leverandører og samarbejdspartnere, der på samme vis arbejder aktivt med klima og miljø. Det betyder, at du i sortimentet hovedsageligt finder produkter, der ikke er baseret på plastik, men i stedet på naturlige ingredienser og pigmenter. Der er samtidig masser af hjælp at hente, både når det kommer til farve- og materialevalg, rådgivning om indeklima og konkret hjælp til udførsel af malerarbejde.

Få inspiration til dit næste maleprojekt på De Grønne Maleres hjemmeside, hvor du også kan bestille farvekort- og prøver hjem.


Kontakt og åbningstider: www.degroennemalere.dk
Adresse: Tornmarksvej17, 4173 Fjenneslev

Hvilken stemning vil du skabe? De Grønne Malere sender gerne farveprøver hjem til dig, så du kan vælge netop den farve, der passer til dit projekt. Du kan også opleve farverne i den hyggelige farvehandel på Oldengården i Kirke-Fjenneslev. Farverne er både vaskbare og ikke-skadelige for miljøet, og kommer fra mærker som Volvox by Ecotec, Frydensberg & Skovgaard og Guldberg Penselfabrik.

 

Det behøver ikke være mere omkostningsfuldt at vælge bæredygtigt, når det kommer til maling og malerarbejde. De Grønne Malere rådgiver dig og finder en løsning, der matcher dit budget.

 

De Grønne Malere leverer udfører opgaver indenfor bl.a. indvendige og udvendige maleropgaver, renovering, sparkling med sandspartel og indeklima-forbedrende lerspartel samt gulvlakering.

Du finder De Grønne Malere HER: