UDFORSK FREDERIKSBERG PÅ EGEN HÅND – GRØNNE TILBUD OG AKTIVITER UNDER FRBDAGE ’19

Der sker en masse spændende aktiviteter under FRBDAGE d. 10-12. maj. Her på siden kan du få et overblik over, hvad du kan opleve af grønne aktiviteter og særlige FRBDAGE-tilbud hos GoGreen-virksomhederne på Frederiksberg.

Læs mere om FRBDAGE på www.frbdage.frederiksberg.dk

Guidede richshaw-ture:
Lørdag d. 11. maj fra kl. 11-13 kan du komme med rundt til dedikerede virksomheder fra GoGreen Danmark-netværket, der fortæller om deres grønne visioner og arbejdet med at skabe et bæredygtigt samfund. På to timer guides du rundt i byen på en rickshaw fra Green Events med en guide, der binder turen sammen med grønne facts og gode historier. Eventet har fri entre og begrænset antal billetter. Læs mere og book en billet her.

RePlay:
Replay er en genbrugs-legetøjsbutik, hvor ordet ‘genbrug’ har særligt fokus. Alt genbruges, og legetøj sættes i stand og reservedele gemmes. RePlay har et samarbejde med et børnehjem i Tanzania, som får en masse overskuds-legetøj, og der deles også legetøj ud til børnehaver, vuggestuer, kirker og andre steder, det kan gøre glæde. I anledningen af FRBDAGE indvier RePlay deres helt nye genbrugs-bamsekran, som på dagen vil være gratis for alle børn (1 tur per barn). Læs mere om RePlay her.

GIVRUM og Loppeshoppen:
Loppeshoppen og GIVRUM-værkstederne holder ekstra åbent lørdag d.11. maj til FRBDAGE. I Loppeshoppen kan du gøre et fund og en forskel blandt de mange lækre genbrugssager; den søde sommerkjole, sommerhatten eller de flotte glas til sommerens drikke. GIVRUM holder pop-up marked med salg af skønt redesign, blandt andet toiletpunge til mor i anledning af mors dag. Der plads til alle, der har lyst til at give en hånd, være kreative og drikke en kop kaffe sammen. Læs mere her.

Textur: 
Textur fylder to år, og slår deres fødselsdag sammen med FRBDAGE. Lørdag d. 11. maj fejres dagen med et glas økologiske bobler, foredrag & gode tilbud. Kl. 15.00 kan man møde skaberne bag GRUMS, høre deres historie og prøve deres lækre hudplejeprodukter baseret på økologisk kaffegrums. Hele dagen vil der derudover være 10% på alle varer i butikken og dejlige økologiske bobler fra naboen Hup & Jørgensen samt goodiebags til de 10 første gæster. Læs mere her.

Bliv inspireret til flere grønne oplevelser, og planlæg din egen grønne rute med vores app ‘GoGreen Guide’, der kan downloades gratis på App Store og Google Play.