Greta’s – mad som skaber glæde og velvære

Greta’s er opstået fra et ønske om at tilbyde travle københavnere en skøn og sund madoplevelse, som er respektfuld mod både krop og planet. Al mad tilberedes frisk hver dag og spreder glæde og velvære.

Besøg Greta’s i København eller på deres hjemmeside, eller følg dem på Facebook og Instagram.

I den lille café på Nørrebros Runddel bliver man mødt med et smil. Her kan man være sikker på, at få sig et velsmagende, fyldigt og kreativt måltid. Og bæredygtighed er i fokus. Menuen hos Greta’s er inspireret af de multikulturelle rødder hos stifteren Greta, samt hendes og hendes mands mange rejser. Gamle familieopskrifter fra både bedsteforældre, tanter og onkler fra bl.a. Indien, Mexico og Østrig bliver også flittigt brugt, så hold øje med disse specialiteter.

Hos Greta’s har de et princip, som fungerer som rettesnor i alt hvad de gør: at reducere deres miljøaftryk mest muligt. Vi har forpligtet os til altid at vælge det mest bæredygtige alternativ, og det rækker længere end bare måden hvorpå vi finder vores produkter. Vores mission er at skabe Danmarks mest bæredygtige og sund fastfoodrestaurant, og samtidig inspirere andre til at følge vores budskab. Caféen har guldmærket i økologi, og derudover udvælges råmaterialer og indretningsgenstande til den lille café omhyggeligt, for ikke at forglemme den emballage og indpakning som maden serveres i. Hos Greta’s er der fokus på bæredygtighed hele vejen rundt.

Adresse: Nørrebrogade 140, 2200 København N
Kontakt og åbningstider:
 www.gretas.dk

Størstedelen af de grøntsager og frugt, der er brugt til at kreere retterne, er lokalt og økologisk dyrket i Danmark. Og Greta’s stopper ikke her; når muligt, bruges de “grimme” frugter og grønt samt overskudsfrugt og -grøntsager, for at undgå madspild.

 

Mange af retterne hos Greta’s er enten veganske eller vegetariske, men de serverer også bæredygtigt kød: “Vi tror på, at livet handler om balance og nydelse.” Kødet kommer fra dyr med den højeste velfærdsstandard, og er eksklusivt dansk og økologisk.

 

Menuen hos Greta’s frister ikke kun til lækre hovedretter: de lækre desserter er absolut også værd at prøve. Her en lækker æblekage med økologiske æbler – naturligvis!

 

Du finder Greta’s her: