GREENWITCH SMOOTHIES – ØKOLOGISK VELSMAG LEVERET DIREKTE TIL DØREN

En grøn smoothie fra Greenwitch er spækket med sundhed, den er økologisk, vegansk, og du får den serveret direkte foran hoveddøren. Ideen er, at det skal være nemt at være sund.

Besøg Greenwitch online på instagram eller facebook.

Greenwitch er grønne smoothies lavet med det formål at hjælpe os andre med at få dækket det daglige behov for grønt. På en nem og velsmagende måde. Har du drukket en flaske, har du indtaget 70% af dit daglige behov for grønt- hver flaske indeholder 200 g grønt og kun et stykke frugt.

For Julie, som er indehaver af Greenwitch, er sundhed en af de helt store interesser, sundhed i det holistiske perspektiv, hvor alle aspekter tæller. At være sund handler både om krop og psyke, og derfor sker opbygningen af Greenwitch i direkte forlængelse af psykologi studiet, der også bliver passet.

Din smoothie bliver frisk produceret i weekenden efter bestilling (det vil sige heller ingen madspild!) og leveres til døren. Det eneste, du skal gøre, er at huske at bestille din ugeration 2,5 uge før. What’s not to like?

Kontakt: www.facebook.com/greenwitch eller www.instagram.com/greenwitch

 

Greenwich smoothies bliver leveret lige til døren.

 

Greenwitch smoothies bestilles gennem facebook eller instagram, hvorefter de bliver leveret. Leveringen er indtil videre i København

 

Julies ‘greenies’ er i plastflasker. Det eneste du skal huske på, er at genbruge dem i en plastcontainer