Greentel – gør en forskel med dit mobilabonnement

Hos Greentel gør alle abonnenter en positiv forskel for naturen. Med et mobilabonnement fra Greentel støtter du nemlig automatisk opkøb af regnskov til naturbevaring og indsamling af havplast ved de danske kyster.    

Besøg Greentel online på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

Greentel ønsker at gøre det muligt for forbrugeren at træffe mere ansvarlige valg, når det kommer til mobiltelefoni. Hos den danske virksomhed kan du derfor både købe Fairphones og genbrugte Iphones på afbetaling samt mobilabonnementer med fokus på værdiskabende naturprojekter. Som noget nyt tilbyder Greentel også eSIM – et elektronisk simkort, der erstatter det fysiske kort.

Som navnet antyder, blev Greentel etableret tilbage i 2011 med ambitionen om at være Danmarks ‘grønne mobilselskab’. I begyndelsen bestod Greentels bæredygtige tiltag af opkøb af CO2-kvoter og investering i Vestas-aktier, men siden 2019 er de ansvarlige ambitioner kun blevet større. Greentel har blandt andet opkøbt 45 hektar regnskov i Ecuador i samarbejde med Randers Regnskovs Naturfond for at beskytte og bevare den vigtige, unikke regnskov og dets dyreliv. For at sætte fokus på den stigende plastforurening i de danske have, har Greentel også indgået samarbejde med Race for Oceans og STRANDET, som gør en stor indsats for at indsamle havplast ved de danske kyster.

Greentel anvender Telias netværk og tilbyder derfor god dækning over hele landet. Der er gratis oprettelse, ingen binding, og så kan du vælge mellem en bred vifte af mobilabonnementer.

Læs mere om Greentels visioner på deres hjemmeside, hvor du også kan blive klogere på de spændende projekter, som du støtter med et Ocean- eller Regnskovs-abonnement.

Kontakt: www.greentel.dk

Ideen om ‘grøn’ telefoni ligger i Greentels DNA, og virksomheden udvikler derfor hele tiden på nye bæredygtige tiltag til både kunder og på arbejdspladsen – lige fra at bruge genbrugspapir til simkort-brevene til at have økologisk fairtrade kaffe i kantinen.

 

Greentel samarbejder både med lokale og nationale organisationer, der arbejder aktivt på at bevare naturen omkring om os. Som kunde hos Greentel gør du derfor hver måned en positiv forskel ved automatisk at støtte de projekter og tiltag, som Greentel er en del af.

 

Som én af de få forhandlere i Danmark, sælger Greentel Fairphones og genbrugte iPhones på afbetaling. Se udvalget af nye som gamle telefoner på deres webshop.