Greenspeak – snak løs og gør en forskel imens

Dit mobilabonnement kan blive en livslinje, der gør en forskel for mennesker og miljø i hele verden. Uden at det koster dig en krone ekstra. Snak løs med god samvittighed med grøn telefoni!

Besøg GreenSpeak i Centrum eller online på deres hjemmeside og Facebook.

GreenSpeak er på alle måder et usædvanligt teleselskab. Det er nemlig ikke sat i verden for at tjene så mange penge som muligt til de fire ejere, men for at gøre en forskel og skabe positiv forandring i verden. I stedet for at beholde pengene selv, donerer GreenSpeak hele overskuddet til gode formål, og du er med til at bestemme, hvordan pengene skal fordeles. Du bliver også inviteret til at deltage i afstemninger om fordelingen af resten af overskuddet, da alle støtteprojekterne er valgt ved åbne afstemninger.

GreenSpeak kører på Telenors netværk på helt almindelig vilkår og dækninger, og til priser, der sagtens kan konkurrere med de traditionelle teleselskaber. På GreenSpeaks hjemmeside kan du se, hvor godt du er dækket ind og se de forskellige abonnementsordninger.

Adresse: Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København K
Kontakt: www.greenspeak.dk

Mobilabonnement GreenSpeak

For hvert nyt telefonnummer du skifter eller opretter hos GreenSpeak, donerer de 100 kr. til en af deres partnere. Du bestemmer selv, hvem de 100 kr. skal gå til, og der er mange forskellige partnere og støtteprojekter at vælge imellem. Den opdaterede liste over samarbejdspartnere finder du her.

 

greenspeak grøn telefoni

Rigtig mange af os vil gerne sætte et positivt aftryk på verden, men ind imellem er det svært at få tid. Det var også udgangspunktet for Anders Bøgeløv Jensen, da han fik ideen til et grønt teleselskab. “Jeg begyndte at lede efter en ny arbejdsgiver, som prioriterede familien, og som havde et større formål end blot profit. Jeg indså hurtigt, at der ikke er mange af den slags virksomheder, så hvis jeg ville skabe en positiv forandring, måtte jeg selv gøre det fra bunden”.

 

Mobilabonnement GreenSpeak grøn telefoni

GreenSpeak giver overskuddet til gode formål, 2/3 af overskuddet fordeles af dig og andre kunder, og 1/3 fordeles via diverse offentlige afstemninger.