GreenMind – elektronik med omtanke

GreenMind begyndte for ti år siden med at redde telefoner fra at blive skrottet. Siden da er de blevet en af Danmarks største reparatører og sælger nu også secondhand elektronik. De har værksteder i hele landet og yder hele 3 års garanti på deres udvalg af brugt elektronik.

Besøg GreenMind i København, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Aalborg og Rødovre, eller på deres hjemmesideFacebook og Instagram.

GreenMind startede i 2010 som en virksomhed, der reparerede elektronik udelukkende for privatkunder. Det ændrede sig hurtigt i takt med, at forsikringsselskaberne så hvor dyrt det var at erstatte ødelagte iPhones. GreenMind – dengang iRep – blev valgt som partner for selskaber som TopDanmark, Tryg og Købstædernes Forsikring og er siden blevet partner for en lang række andre forsikringsselskaber og virksomheder. GreenMind har repareret over 300.000 enheder. Kun 20% af disse enheder er blevet meldt totalskadet, hvorefter delene genbruges til secondhand elektronik som sælges videre til forbrugere – med 3 års garanti.

GreenMind sælger kun skrot til virksomheder med ISO 14001-certifikat, som betyder at de lever op til reglerne om miljøforsvarlig afskaffelse af elektronikskrot. De dele der kan genbruges bliver brugt til at istandsatte telefoner og computere som sættes til salg i GreenMinds webshop og seks butikker landet over. Med 3 års garanti og værksteder der kan hjælpe, ofte på timebasis, er der ingen grund til bekymring omkring at købe et secondhand produkt fra GreenMind. Det er efterhånden alment kendt, at skrottet elektronik er en stor belastning for miljøet, men ved køb af genbrugt elektronik hos GreenMind tager du et lille skridt for at løse problemet.

Adresser: Se nederst på siden.
Kontakt og åbningstider: www.greenmind.dk

GreenMinds butik på Frederiksberg er bygget op i træ stil, af gammelt træ og flotte planter.

 

GreenMind har ikke kun fokus på secondhand elektronik, men også på firmaets miljø politik. Hybrid bilen kører på strøm i byen og ved længere ture bruger den kun sparsommeligt af benzin motoren. Det gør hybrid bilen til et godt værktøj for at komme rundt til de tre butikker i København, samt de tre butikker i Odense, Aarhus og Aalborg.

 

Står du og skal købe ny elektronik, så husk at købe elektronik med omtanke. Et secondhand elektronik produkt kan være ligeså godt som et nyt produkt, med længere garanti periode og mere skånsomt for miljøet. Den mest miljøvenlige elektronik er den der allerede er i omløb.

 

Adresser:
– Købmagergade 59, 1150 København K
– Banevingen 14B, 2200 København N
– Gl. Kongevej 147, 1850 Frederiksberg
– Rødovre Centrum 164 (Rødovre Centret), 2610 Rødovre
– Vestergade 91, 5000 Odense C
– Guldsmedegade 2, 8000 Aarhus C
– Bispensgade 22, 9000 Aalborg

Du finder GreenMind her: (zoom ud for at se alle adresser)