GreenConnect – Digital annoncering & datanørderi med hjertet på rette sted

Vælg en konsulent der sætter krav til sine kunder, når din virksomhed skal have sine grønne budskaber frem. GreenConnect kombinerer digital know-how med målet om en bedre verden, og hjælper bæredygtige virksomheder frem gennem annoncering på digitale medier, skræddersyet til den enkelte virksomhed.

Besøg GreenConnect online på deres hjemmeside, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Der findes mange spændende tiltag, du som virksomhed kan indtænke for at gøre din forretning mere grøn -også indenfor de mere skjulte indkøb og services, som ikke altid er til at tage og føle på. GreenConnect melder sig i den forbindelse på banen som en ny grøn spiller, der med sit kriterie-baserede kundevalg bringer bæredygtighedsbegrebet ind i det digitale univers. Den nyopstartede konsulentvirksomhed anvender nemlig kommercielle redskaber til at fremme synligheden online hos virksomheder med en grøn profil.

GreenConnect er startet af Eva Friis Cilinder-Hansen, der er ekspert i dataanalyse og målrettet digital annoncering på blandt andet Google og Facebook. Eva sætter med sin virksomhed derfor sine faglige kompetencer til rådighed i den grønne sags tjeneste, og hjælper virksomheder med samme mission som hende med at få kontakt til potentielle kunder. GreenConnect arbejder ud fra fastlagte målsætninger og analyser, og kan hjælpe med både branding, opsætning af online kampagner og andre digitale tiltag, der giver dine grønne produkter og services stor synlighed for forbrugerne.

Læs mere om konceptet bag GreenConnect på deres hjemmeside, hvor du også finder en oversigt over priser.

Kontakt: www.greenconnect.dk

Google er den mest brugte søgemaskine med over fem milliarder søgninger dagligt. For mange kunder starter salget online, og som virksomhed kan det ofte være svært at finde rundt i, hvordan man bedst bliver fundet af sine målgrupper her. GreenConnect kender videnskaben bag, og hjælper dig med at udnytte de mange muligheder, der ligger i blandt andet Google Ads.

 

“Mine kunders mission er også min mission, og dette er ekstremt vigtigt for mig i et samarbejde, da vi på den måde kommer til at arbejde med det samme grønne mål for øje.” Kvinden bag GreenConnect, Eva Friis Cilinder-Hansen, tænker i fællesskaber, og arbejder også ud fra FN’s 17 Verdensmål. Læs mere om Evas baggrund og visioner her