GREENBURGER – 100% PLANTEBASEREDE BURGERE

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Alle burgere er baseret på planter, og de smager HELT fantastisk.

Besøg GreenBurger i Centrum og på Vesterbro eller på deres hjemmeside og Facebook.

Burgere har fået en helt ny betydning, efter at GreenBurger har åbnet en ægte burgerbar. Uanset om du er burger-fan eller ej, bliver du overrasket, når du første gang sætter tænderne i en ægte grøn burger. Den smager overraskende godt, og du skænker det ikke en tanke, at kødet er skiftet ud med et plantebaseret alternativ. Bollerne er grove og faste, og fritterne!!! De står stadig tilbage som nogle af de bedste, vi har smagt.

Der er selvfølgelig alle klassikerne at vælge imellem – med et tvist. Vælg fx. en Tease Burger-menu eller en Mexican burger, der kan mærkes. Tilbehøret er også klassisk –  og der er altid hjemmelavede dip. Er du klar på mere, er den hjemmelavede is også værd at kaste sunde kalorier efter. Isen er lavet på kokosmælk med gode chokoladestykker.

GreenBurger er et fastfood-koncept med burgerbar på Vesterbro og Centrum. Bag står et team på fire partnere, der har en vision om at starte et vegansk burger-paradis, hvor stærke værdier omkring bæredygtighed og dyrevelfærd er fundamentet. På GreenBurger kan du få den lækre burgersmag og –oplevelse med god samvittighed.

Adresser: Frederiksborggade 26, 1360 København K og Vesterbrogade 30, 1620 København V
Kontakt og åbningstider: www.greenburger.dk

vegansk burger

Når du skærer ned på kødet og spiser mad baseret på planter, træffer du et bæredygtigt valg. Vegansk og vegetarisk mad belaster miljøet langt mindre end produktion af kød, og faktisk er det også godt for din sundhed at skære ned på kødet.

 

Green Burger

Er du heldig, bliver du mødt af et par hotte dansetrin bag baren, hvor medejeren Silas Holst ofte står og tager imod gæster.

 

GB_boern-i-vindue

Burgerne er et hit hos både børn og voksne, og er du i det nysgerrige hjørne kan du blandt andet prøve GreenBurgers fortryllende banan-ketchup.

Du finder GreenBurger her: