Green Bike Tours – oplev grønne København på to hjul

Bliv klogere på Københavns grønne initativer og bæredygtige udvikling, når guiderne fra Green Bike Tours tager dig med rundt i byen på Københavnernes foretrukne transportmiddel.

Besøg Green Bike Tours på deres hjemmeside og på Instagram og Facebook.

Sammen med Green Bike Tours kan du opleve og udforske en hovedstad, der planlægger at blive CO2-neutral inden 2025. Strategien omfatter mange forskellige initiativer indenfor transport, energiforsyning, tilpasning til klimaforandringer og grøn arkitektur.

De guidede ture foregår enten som cykelture eller som gåture. Tag familie, venner eller kollegaer med på én af de tilrettelagte tema-ture, eller tilmeld dig som enkeltperson på de ugentlige guidede ture, der finder sted torsdag-søndag.

Turene varer mellem 2-3 timer, og undervejs vil du blive klogere på blandt andet klimatilpasning, grøn arkitektur og byens rekreative åndehuller krydret med masser af dansk kultur og historiske fakta. Uanset hvilken tur, du vælger, mødes du af dedikerede og fagstærke guider, der kender byens gode historier og nyeste tiltag på den bæredygtige front. På Green Bike Tours’ hjemmeside kan du booke en af de spændende ture og læse mere om de forskellige temaer, der sætter miljø, klima og social ansvarlighed på dagsordenen.

Kontakt og booking: www.greenbiketours.org

Green Bike Tours er en klimavenlig måde at udforske byen på, og er et grønt alternativ til turister og borgere, der gerne vil lære mere om den grønne hovedstad uden at belaste miljøet.

 

Oplev byen i fællesskab med andre, når Green Bike Tours gør grøn læring både sanselig, nærværende og social.