Globalhagen Kitchen – Nørrebros grønne og sociale køkken

Globalhagen Kitchen er et grønt og bæredygtigt køkken, som kigger ud til verden – både den verden, som ligger længere væk, men også den verden som ligger lige uden for døren.

Besøg Globalhagen Kitchen i København eller på deres hjemmeside, eller besøg dem på Facebook.

Globalhagen Kitchen er Nørrebros nye grønne og bæredygtige køkken med 90-100 % økologi. Maden kigger ud mod hele verdenen og er udelukkende baseret på grøntsager, fisk, skaldyr og mejeri. Køkkenet er drevet i et samarbejde mellem Mellemfolkeligt Samvirke og Ø&Ko. Det sociale aspekt spiller en stor rolle, og hver onsdag og fredag er er åben fællesspisning for hvem som har lyst. Her laver de dygtige kokke et lækkert økologisk måltid som husets frivillige serverer i de flotte og hyggelige lokaler på Fælledvej 12. Overskuddet går til køkkenets sociale indsats med madskole for flygtninge og andre udsatte grupper og til fremme af bæredygtighed.

Hvis man afholder møder i Mellemfolkeligt Samvirkes mødelokaler hos Globalhagen House, er der i 2019 er åbent hele dagen. Derudover er der åbent onsdag og fredag aften fra ca. kl. 16.30 og frem, hvor der er folkelig fællesspisning med lækker grøn, økologisk middag for alle. Udover fællesspisning er Globalhagen Kitchen og Mellemfolkeligt Samvirke vært for spændende events af forskellige slags. Se eventkalenderen på Globalhagen Kitchens Facebook.

Adresse: Fælledvej 12, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.ms.dk/forplejning

Økologi og bæredygtighed er i fokus når de dygtige kokke i Globalhagen Kitchen tilbereder maden. Maden kigger ud mod hele verdenen og er udelukkende baseret på grøntsager, fisk, skaldyr og mejeri.

Tilslutningen er stor, når Globalhagen Kitchen flere gange om ugen arrangerer fællesspisning. Fællesspisningen er et fantastisk sted at møde nye mennesker og få en spændende snak.

Mellemfolkeligt Samvirke og Globalhagen Kitchen er vært for mange spændende events og arrangementer. Kom for eksempel til Politisk Folkekøkken om deltag i aktuelle debatter om bæredygtighed, forbrug og samfund. Se eventkalenderen på Globalhagen Kitchens Facebook.

 

Du finder Globalhagen Kitchen her: