Globalhagen Hostel – Københavns første frivillig-hostel

Mellemfolkeligt Samvirke udfordrer turismen, og byder oplevelsesrejsende velkommen i deres non-profit hostel. Hostellet er bygget og drevet af frivillige, og der er tænkt bæredygtighed ind på alle niveauer.

Besøg Globalhagen Hostel på Nørrebro eller på deres hjemmeside og Facebook

Hos Globalhagen Hostel er målet ikke kun at give rejsende gæster et sted at opholde sig under deres besøg i København. Målet er at give gæsterne en samlet oplevelse, hvor de kan opleve den alternative københavnske kultur, møde lokale aktivister og komme i dialog med andre nysgerrige rejsende.

Der er global aktivisme på tapetet, og som gæst kan du melde dig til aktiviteter og events arrangeret af frivillige. Blandt aktiviteterne er demonstrationer, debatter, fællesmiddage og koncerter med det fælles globale ansvar som hovedtema. Hostellet hænger også sammen med Café Mellemrummet, hvor du kan købe et bredt sortiment af økologisk mad og drikke. Al overskud går til Mellemfolkeligt Samvirkes projekter rundt om i verden, og der er derfor rig mulighed for at støtte et godt formål under sit ophold i Købehavn.

Adresse: Ravnsborggade 11, 2200 København N
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/globalhagen

Værelserne er bygget af genbrugsmaterialer og har temaer efter de steder i verden, hvor Mellemfolkeligt Samvirke har indsatser.

 

Mellemfolkeligt Samvirke har indsatser i mere end 45 lande, hvor de arbejder med at styrke menneskerettighederne.

 

Det sociale er i fokus hos Globalhagen, som holder forskellige arrangementer. Hold øje med deres Facebook for kommende events.

Du finder Globalhagen Hostel HER: